ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σε φυλακές κολαστήριο πάει η Εύα Καϊλή;

Η Εύα Καϊλή είναι κατηγορούμενη για σκάνδαλο χρηματισμού Ευρωπαίων αξιωματούχων.
Σε φυλακές κολαστήριο πάει η Εύα Καϊλή;

Σε φυλακές κολαστήριο πάει η Εύα Καϊλή καθώς το Βέλγιο έχει το μεγαλύτερο πρόβλημα υπεράριθμων τροφίμων φυλακών στην Ευρώπη.

Το πρόβλημα στο Βέλγιο, στις φυλακές του οποιου κρίθηκε προφυλακιστέα η Εύα Καϊλή, είναι τεράστιο, με τους αρμόδιους να κάνουν λόγω για υπεράριθμούς τροφίμους και απάνθρωπες συνθήκες διαβίωσης.

Η Εύα Καϊλη είναι κατηγορούμενη για σκάνδαλο χρηματισμού Ευρωπαίων αξιωματούχων ενώ στην σύλληψη και την προφυλάκισή της έπαιξε ρόλο το γεγονός ότι βρέθηκαν στην οικία της χρηματικά ποσά.

ΤΡΟΜΕΡΟ ΔΩΡΟ ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΟ ΜΕ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΓΝΩΣΕΩΝ ΣΤΑ ΜΟΥΝΤΙΑΛ!

Σε φυλακές κολαστήριο πάει η Εύα Καϊλή;

Οι πέντε συλληφθέντες (σ.σ. μεταξύ των οποίων και ο Ιταλός σύντροφος της Εύας Καϊλη) κινδυνεύουν με ποινές κάθειρξης έως 5 ετών, αν βρεθούν ένοχοι.

Η ομοσπονδιακή εισαγγελία του Βελτίου αρχικά δεν αποκάλυψε τη χώρα, αλλά η βελγική εφημερίδα Le Soir και το περιοδικό Knack αποκάλυψαν ότι η εν λόγω χώρα ήταν το Κατάρ, το οποίο διάψευσε με ανακοίνωσή του την οποιαδήποτε εμπλοκή.

Την ίδια ώρα, οι βελγικές φυλακές θεωρούνται απο τις πιο σκληρές της Ευρώπης, καθώς ο υπερπληθυσμός και οι ελλείψεις σε προσωπικό επηρεάζουν τις συνθήκες κράτησης των κρατουμένων ενώ η βία είναι καθημερινό φαινόμενο.

Σύμφωνα με πληροφορίες η Εύα Καϊλή μεταφέρθηκε στη γυναικεία πτέρυγα στις φυλακές Σεντ Ζιλ, στις Βρυξέλλες, οι οποίες είναι οι κεντρικές φυλακές του Βελγίου (σ.σ. κάτι σαν τον Κορυδαλλό) οι οποία φυλακή θεωρείται από αυτές με το μεγαλύτερο πρόβλημα υπεράριθμων φυλακισμένων.

Οι χειρότερες φυλακές θεωρούνται αυτές της Αμβέρσας, όπου τα κελιά των 10 m² ενω αρχικά ήταν σχεδιασμένα για ατομική χρήση φιλοξενούν έως και τρεις κρατούμενους (σ.σ. σύμφωνα με επίσημη βελγική έκθεση για την κατάσταση στις φυλακές της χώρας).

Διαβάστε επίσης:

Μουντιάλ 2022: Ήταν το Last Dance του Κριστιάνο Ρονάλντο; Κι όμως, μπορεί και όχι!

Ελληνοτουρκικά: Ανατροπή – Έρχεται το πολιτικό τέλος του Ερντογάν;

Ρούλα Κορομηλά: Αυτό είναι το σοβαρό πρόβλημα υγείας που έχει

Food Pass – Super Market Pass: Ανατροπή – Σε δόσεις των 50 ευρώ το επίδομα – Οι δικαιούχοι 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Σε φυλακές κολαστήριο πάει η Εύα Καϊλή;», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Διονύσης Αντωνέλλος

Ξεκίνησα με το blogging. Mετά με κέρδισε το ραδιόφωνο και αργότερα με νίκησε η τηλεόραση. Ενδιαφέρον για ότι συμβαίνει στα ελληνοτουρκικά. Τυχερός που γνώρισα κάποιους ανθρώπους και με έκαναν καλύτερο άνθρωπο.