Νίκος Βέρτης

Ο Νίκος Βέρτης και η ορχήστρα του βίωσαν στιγμές αγωνίας και τρόμου στο Τελ Αβίβ, όπου βρίσκονται για προγραμματισμένες συναυλίες.

Ο Νίκος Βέρτης και η ορχήστρα του βίωσαν στιγμές αγωνίας και τρόμου στο Τελ Αβίβ, όπου βρίσκονται για προγραμματισμένες συναυλίες.

Μια απίστευτη περιπέτεια έζησαν ο Νίκος Βέρτης και οι συνεργάτες του καθώς διανύουμε το τρίτο 24ωρο όπου γίνεται μάχη μεταξύ Ισραήλ και Παλαιστίνης, με τις ρουκέτες να φεύγουν από την μια περιοχή στην άλλη.

Χθες έφτασαν στο Τελ Αβίβ οι μουσικοί του Νίκου Βέρτη και απαθανάτισαν στιγμιότυπα από την στιγμή της άφιξής τους και όπως θα δείτε στα πλάνα που εξασφάλισε το «Πρωινό» του ΑΝΤ1 η ατμόσφαιρα στο αεροδρόμιο ήταν τρομακτική.

Ο Γιώργος Λιάγκας επικοινώνησε on air με την συνεργάτιδα του Νίκου Βέρτη, Έλενα Παπαπαναγιώτου, η οποία περιέγραψε την δυσάρεστη εμπειρία που βίωσαν χθες το απόγευμα.

Η ίδια είπε: «Όλη αυτή η κατάσταση μας βρήκε στο αεροδρόμιο με τις σειρήνες να ηχούν. Μας πήγαν σε καταφύγιο στο αεροδρόμιο και κάτσαμε 2 ώρες περίπου. Αυτό συνεχίστηκε και μετά, καθώς πήγαμε στο ξενοδοχείο και εκεί μας έδωσαν κάποιες οδηγίες.

Ακούστηκαν και πάλι κάποια “μπαμ μπαμ” και πήγαμε πάλι σε καταφύγιο του ξενοδοχείου. Η συναυλία για σήμερα αναβάλλεται. Είμαστε καλά και η παραγωγή βρίσκεται σε επικοινωνία με την κυβέρνηση για να δούμε πότε θα επιστρέψουμε στην Ελλάδα».

Δείτε το βίντεο: