ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σε ντελίριο ο Γιώργος Παυλάκης: «Έχουμε διπλοπανδημία – Υποχρεωτικές μάσκες στα παιδιά και θα πειθαρχήσουν»!

«Ρεσιτάλ» τρομολαγνείας έδωσε για ακόμη μια φορά ο Γιώργος Παυλάκης στον ΣΚΑΪ, μιλώντας για... διπλοπανδημία και «πειθαρχία» στα παιδιά.
Σε ντελίριο ο Γιώργος Παυλάκης: «Έχουμε διπλοπανδημία – Υποχρεωτικές μάσκες στα παιδιά και θα πειθαρχήσουν»!

Σε ένα νέο ξέσπασμα εμβολιαστικής μανίας προχώρησε ο γνωστός για τις απολυταρχικές απόψεις του, γιατρός – ερευνητής στις ΗΠΑ Γιώργος Παυλάκης, ο οποίος μίλησε σε εκπομπή του ΣΚΑΪ και με αφορμή την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς, ξεκίνησε και εκείνος με τη σειρά του να παραδίδει… «μαθήματα» υγειονομικής τρομοκρατίας και ολοκληρωτισμού, έτσι όπως έχει συνηθίσει το τηλεοπτικό κοινό εδώ και δυόμισι χρόνια.

Ενώ κορυφαίοι επιστήμονες της Ελλάδας και του εξωτερικού συμφωνούν πλέον πως η νοσηρότητα του κορονοϊού ακολουθεί πλέον μια πτωτική πορεία και πως η πανδημία έληξε και βρισκόμαστε σε μια ενδημική φάση που ομοιάζει με την εποχική γρίπη, ο… πολύς Γιώργος Παυλάκης διέγραψε μονοκοντυλιά την επικρατούσα άποψη της επιστήμης και είπε πως «αυτά είναι παραμύθια της Χαλιμάς» και «διαδόσεις από ημιμαθείς»! Για να καταλήξει με ένα στόμα – μια φωνή με τον Άρη Πορτοσάλτε, στο γνωστό «κήρυγμα»: «Άρα ο εμβολιασμός είναι η μόνη λύση»!

Μάλιστα στην απεγνωσμένη του προσπάθεια ο Γιώργος Παυλάκης να ανανεώσει το κλίμα τρόμου, εφήυρε και νέα… «επιστημονική» ορολογία, την… «διπλοπανδημία»! Συγκεκριμένα είπε πως «ο κορονοϊός θα ξανάρθει τον χειμώνα και το καινούργιο στοιχείο είναι ότι όλοι προβλέπουν πως θα έρθει και επιδημία γρίπης. Οπότε θα έχουμε τον πρώτο χρόνο διπλοπανδημίας, τουλάχιστον από γρίπη και κορονοϊό».

Παγκόσμια αποκλειστικότητα για τον Γιώργο Παυλάκη, η ανακάλυψη της… διπλοπανδημίας, τη στιγμή που ο ιός της γρίπης υφίσταται ανέκαθεν, και ο κορονοϊός έχει σταματήσει πλέον να θεωρείται πανδημία. Άλλα προκειμένου να διατηρηθεί το κλίμα τρομολαγνείας, γιατί όχι να κηρύξει από μόνος του και μια… τριπλοπανδημία

Όταν δε ο κ. Παυλάκης ρωτήθηκε για τα μέτρα που εφαρμόζονται στα ελληνικά σχολεία και την προαιρετική χρήση μάσκας, εκεί επιβεβαίωσε για άλλη μια φορά για ποιο λόγο δήλωσε θαυμαστής της υγειονομικής δικτατορίας που εφαρμόστηκε στην Κίνα και ιδιαίτερα στα περιστατικά αίσχους που είδαμε στη Σαγκάη.

«Αυτό που γίνεται στα σχολεία είναι μεγάλο λάθος, το ότι δεν παίρνεται κανένα μέτρο», είπε ο κ. Παυλάκης και πρόσθεσε: «Τα παιδιά είχαν συνηθίσει τις μάσκες. Ήταν από τους πιο πειθαρχημένους πολίτες και αυτό το πετάμε από το παράθυρο». Κάπου εκεί ο κ. Οικονόμου αντέτεινε πως πολλοί λένε ότι τα παιδιά έχουν κουραστεί.

«Καθόλου δεν κουράστηκαν τα παιδιά. Μπορεί να κουραστήκαμε εμείς, άλλα τα παιδιά θα πειθαρχήσουν», απάντησε ο τηλέ – ειδικός.

Χάνει κανείς τα λόγια του με αυτά που ακούγονται στην ελληνική τηλεόραση. Τα παιδιά που για 2 χρόνια έχασαν κάθε επαφή με την ανεμελιά της ηλικίας τους και τους επεβλήθη μια εντελώς αφύσικη καθημερινότητα, χαρακτηρίζονται ως «πειθαρχημένοι πολίτες» που «δεν έχουν κουραστεί», σα να μιλάει κάποιος για στρατιωτάκια και όχι για παιδικές ψυχές.

Χιλιάδες παιδιά στην Ελλάδα παρουσίασαν ψυχολογικά προβλήματα ως απόρροια των ακατάλληλων μέτρων που εφάρμοσε η κυβέρνηση. Μόνο στην Ψυχιατρική Κλινική του Καραμανδάνειου, απευθύνθηκαν 3.000 παιδιά μέχρι τα τέλη του 2021! Και όλα αυτά για να βγαίνει σήμερα ο κ.Παυλάκης και να διαμαρτύρεται γιατί χάθηκε η… πειθαρχία!

Ακόμα και η Ματίνα Παγώνη που κι εκείνη ακολούθησε πιστά την «γραμμή» της κατατρομοκράτησης του κοινού, παραδέχθηκε πριν λίγες μέρες πως «δεν πρέπει να φυλακίσουμε τα παιδιά με μάσκες», άλλα για τον κ.Παυλάκη το να κυκλοφορεί παντού με ιατρική μάσκα ένα παιδί είναι «κανονικότητα» για την δυστοπία που επιθυμεί.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Σε ντελίριο ο Γιώργος Παυλάκης: «Έχουμε διπλοπανδημία – Υποχρεωτικές μάσκες στα παιδιά και θα πειθαρχήσουν»!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Παντελής Λαμψιώτης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.