ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σεισμός στην Ηλεία, έγινε αισθητός σε Αρκαδία και Αχαΐα

Σύμφωνα με την αυτόματη λύση του Γεωδυναμικού Ινστιτούτου του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών, ο σεισμός είχε μέγεθος 3,7 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ
Σεισμός στην Ηλεία, έγινε αισθητός σε Αρκαδία και Αχαΐα

Σεισμική δόνηση, που σημειώθηκε στην Ηλεία περίπου στις 8:10 το πρωί του Σαββάτου, έγινε αισθητή και στην Αρκαδία και την Αχαΐα.

Σύμφωνα με την αυτόματη λύση του Γεωδυναμικού Ινστιτούτου του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών, ο σεισμός είχε μέγεθος 3,7 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ και το επίκεντρο εντοπίστηκε κοντά στην κοινότητα Νεμούτα της Αρχαίας Ολυμπίας, στην Ηλεία. Το εστιακό βάθος του σεισμού υπολογίστηκε στα πέντε χιλιόμετρα.

Το Ευρωμεσογειακό Σεισμολογικό Κέντρο, από την πλευρά του ανακοίνωση ότι η σεισμική δόνηση είχε μέγεθος 3,9 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ και το επίκεντρο ήταν 10 χιλιόμετρα ανατολικά της κοινότητας Λάλα, στην Ηλεία, ενώ το εστιακό βάθος υπολογίστηκε στο ένα χιλιόμετρο.

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Σεισμός στην Ηλεία, έγινε αισθητός σε Αρκαδία και Αχαΐα», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.