ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Self test: Μπάχαλο με την διάθεση τους σε εργαζόμενους και μαθητές

Όσον αφορά την διάθεση των Self test, προτεραιότητα, δίνεται σε μαθητές και εκπαιδευτικούς λόγω των Πανελλαδικών εξετάσεων.
Self test: Μπάχαλο με την διάθεση τους σε εργαζόμενους και μαθητές

Όσον αφορά την διάθεση των Self test, προτεραιότητα, δίνεται σε μαθητές και εκπαιδευτικούς λόγω των Πανελλαδικών εξετάσεων.

Οι Πανελλαδικές εξετάσεις αρχίζουν και γι’ αυτόν τον λόγο, όσον αφορά τα Self test, δίνεται προτεραιότητα σε εκπαιδευτικούς και μαθητές.

Πιο συγκεκριμένα αυτές οι κατηγορίες ατόμων μπορούν να προμηθεύονται δύο από αυτά, ως αύριο Σάββατο (05/06), δωρεάν από τα φαρμακεία.

Όσον αφορά τώρα τον ιδιωτικό τομέα, θα μπορούν να τα έχουν στα χέρια τους και πάλι από την ερχόμενη Τρίτη (08/06). Ο λόγος που γίνεται αυτό είναι για να αποφευχθεί ο συνωστισμός στα φαρμακεία όταν πάει ο κόσμος για να τα προμηθευτεί.

Όπως έχει κάνει γνωστό το Υπουργείο Παιδείας, οι υποψήφιοι, οι εκπαιδευτικοί αλλά το προσωπικό, που απασχολείται στον κλάδο, έχουν την υποχρέωση αρχικά να δηλώσουν το αποτέλεσμα, στην σχετική πλατφόρμα. Στην συνέχεια θα πρέπει όταν προσέρχονται στο εξεταστικό κέντρο, να φέρουν μαζί τους το ηλεκτρονικό αποδεικτικό ή τη χειρόγραφη βεβαίωση, για να μπορούν να πάρουν μέρος στην όλη διαδικασία.

Τα δύο πρώτα διαγνωστικά τεστ, θα διατίθενται στα φαρμακεία, ως αύριο τις εργάσιμες ώρες, πέρα από τις διημερεύσεις και τις διανυκτερεύσεις. Επίσης όσοι παίρνουν μέρος στις εξετάσεις εκτός από τα αποτελέσματα από το Self test, μπορούν να έχουν επίσης από μοριακό test και rapid.

Οι υποψήφιοι των ΓΕΛ θα αρχίσουν να εξετάζονται στις 14 Ιουνίου, αυτοί των ΕΠΑΛ, στις 15 του μήνα. Το πρώτο test για τους υποψήφιους στα γενικά ή τα επαγγελματικά λύκεια θα πρέπει να γίνει ως τις 10 Ιουνίου.

Ενώ αν βγει θετικό μπορούν να πραγματοποιήσουν και επιβεβαιωτικό έλεγχο, από τις 10 ως 13 Ιουνίου. Το δεύτερο test για τα γενικά λύκεια μπορεί να διεξαχθεί μέχρι τις 18/06. Ενώ το επιβεβαιωτικό από τις 18 ως 21/06.

Τέλος για τα επαγγελματικά Λύκεια το δεύτερο test θα γίνει το Σάββατο 19 Ιουνίου 2021 και η επανάληψη του, το διάστημα 19-22/06.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έγκλημα Γλυκά Νερά: Δεν βρέθηκε ξένο DNA πάνω στη Καρολάιν

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου «ξέσπασε» για Survivor και Masterchef! (vid)

NBA αποτελέσματα: Γιόκιτς με εμφάνιση MVP και πρόκριση μέσα στο Πόρτλαντ!

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Self test: Μπάχαλο με την διάθεση τους σε εργαζόμενους και μαθητές», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.