ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σεμέδο: Αυτό είναι το μήνυμα στο Instagram με την καταγγελία του για τις 15.000 ευρώ

Δείτε το μήνυμα που ο Ρούμπεν Σεμέδο υποστηρίζει ότι έλαβε από άγνωστο στο Instagram
Σεμέδο: Αυτό είναι το μήνυμα στο Instagram με την καταγγελία του για τις 15.000 ευρώ

Σεμέδο: Αφέθηκε ελεύθερος έπειτα από απόφαση ανακριτή και εισαγγελέα, πληρώνοντας εγγύηση ύψους 10.000 ευρώ για την υπόθεση με τη 17χρονη.

Κατά την απολογία του, ο 27χρονος Πορτογάλος υποστήριξε ότι όλα έγιναν με τη συναίνεση της 17χρονης.

Ο Ρούμπεν Σεμέδο υπογράμμισε πως δεν γνώριζε ότι ήταν ανήλικη, ενώ είπε πως οι κοπέλες παρέμειναν στο διαμέρισμά του στη Γλυφάδα μέχρι το επόμενο απόγευμα.

Αρχικά, παρέθεσε όλο το χρονικό της επικοινωνίας μεταξύ του ιδίου και της 17χρονης, καθώς και όλη την επαφή της τετραμελούς παρέας εκείνης της βραδιάς.

Έπειτα, υποστήριξε ότι η κατανάλωση αλκοόλ των δύο νεαρών κοριτσιών έγινε με αποκλειστική πρωτοβουλία τους.

Παράλληλα, αποκάλυψε ότι στις 30 Αυγούστου ένας άγνωστος του έστειλε μήνυμα στο Instagram, ζητώντας του 15.000 ευρώ «επειδή συνευρέθηκε με την αδερφή του».

Η ιστοσελίδα protothema.gr ανάρτησε σχετικό screenshot, παραθέτοντας παράλληλα και το απόσπασμα της απολογίας του Σεμέδο.

Αναλυτικά:

«…Προσθέτως προς τα ως άνω αναιρετικά της κατηγορίας γεγονότα, οφείλω να θέσω υπόψη σας και το εξής παράδοξο περιστατικό που έλαβε χώρα την Κυριακή 30-8-2021 και ώρα 21.50.

Στο λογαριασμό μου στο Instagram, έλαβα μήνυμα από κάποιο άγνωστο σε εμένα πρόσωπο με το όνομα χρήστη (σ.σ αναφέρεται σε ονομα) στο οποίο μου έγραφε ότι: αν δεν του δώσω 15.000€ θα πάω στη φυλακή επειδή συνευρέθηκα σεξουαλικά με την αδερφή του.

Αξίζει να σημειωθεί ότι μέχρι εκείνη τη στιγμή κανείς απολύτως δεν μπορούσε να γνωρίζει τη φερόμενη καταγγελία παρά μόνο η ίδια η κοπέλα που την έκανε».

To σχετικό screenshot:

 

Διαβάστε ακόμη:

Mad Clip: Στη συναυλία του ήταν στον Ωρωπό με τη 17χρονη ο Σεμέδο!

Σεμέδο: Τι κατέθεσε η φίλη της 17χρονης – Ποιο ήταν το πρόσωπο που επικοινώνησε

Περικλής Γκιόλιας | Μην ξεχάσετε να ζητήσετε ένα μεγάλο Συγνώμη από τον Μίκη Θεοδωράκη!

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Σεμέδο: Αυτό είναι το μήνυμα στο Instagram με την καταγγελία του για τις 15.000 ευρώ», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.