ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σεπόλια: «Απομάκρυναν» περιπολικό το οποίο ενεπλάκη σε τροχαίο; – Απίστευτη καταγγελία

Μία σοβαρή καταγγελία, η οποία συνοδεύεται και από φωτογραφικό υλικό, είδε το φως της δημοσιότητας μέσω social media.
Σεπόλια: «Απομάκρυναν» περιπολικό το οποίο ενεπλάκη σε τροχαίο; – Απίστευτη καταγγελία

Σεπόλια: Μία σοβαρή καταγγελία, η οποία συνοδεύεται και από φωτογραφικό υλικό, είδε το φως της δημοσιότητας μέσω social media.

Σύμφωνα με την καταγγελία, το πρωί της Δευτέρας ένα περιπολικό της ΕΛ.ΑΣ που διέσχιζε δρόμο στα Σεπόλια με αυξημένη ταχύτητα, προσέκρουσε σε μηχανάκι χαμηλού κυβισμού.

Το οδηγούσε μια γυναίκα, η οποία μετά το τροχαίο έπεσε αναίσθητη στην άσφαλτο, την ώρα που αστυνομικοί απομάκρυναν το όχημα της ΕΛ.ΑΣ από το σημείο.

Σύμφωνα με τον Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας, δεν πρέπει να μετακινούνται οχήματα που εμπλέκονται σε τροχαία ατυχήματα, πρακτική που δεν ακολουθήθηκε ούτε στην περίπτωση του νεαρού Ιάσωνα, ο οποίος έχασε τη ζωή του έξω από τη Βουλή.

Αναλυτικά η καταγγελία:

«Γύρω στις 10 το πρωί, Σεπόλια επί της οδού Κρέοντος περιπολικό που διασχίζει την οδό με αυξημένη ταχύτητα προσκρούει σε ένα μηχανάκι χαμηλού κυβισμού το οποίο οδηγεί μια γυναίκα γύρω στα 50.

Ενώ η γυναίκα βρισκόταν αναίσθητη, ο άντρας της φώναζε στους αστυνομικούς οι οποίοι του έλεγαν να σκάσει και τον έβριζαν.

Μετά από λίγη ώρα οι αστυνομικοί απομακρύνουν το περιπολικό από τον τόπο του συμβάντος, ενώ ακούγονταν φωνές διαμαρτυρίας από όλους τους αυτόπτες μάρτυρες.

Η γυναίκα ήταν αναίσθητη μέχρι που την παρέλαβε το ΕΚΑΒ, δε γνωρίζω λεπτομέρειες για την κατάστασή της. Όποιος διαθέτει επιπλέον πληροφορίες να συνδράμει γιατί έχει ήδη συγκαλυφθεί με συνοπτικές διαδικασίες.
Οι φωτογραφίες είναι πριν και μετά την απομάκρυνση του περιπολικού».

Λίγο αργότερα η συλλογικότητα «Μένουμε Ενεργοί -Υγεία, Συλλογικότητα, Αλληλεγγύη» ανέφερε ότι η κοπέλα είναι 25 ετών, ο οδηγός του δικύκλου είναι ο σύντροφός της και αμφότεροι είναι καλά στην υγεία τους.

 

Διαβάστε ακόμη:

UEFA Europa Conference League: ΠΑΟΚ, ΑΕΚ και Άρης «βλέπουν» ομίλους!

Τόλης Βοσκόπουλος: Ο ανεπανάληπτος «Πρίγκιπας» του λαϊκού τραγουδιού

Survivor: Η Μαριαλένα ανεβάζει βίντεο από το σπίτι της και κάνει θραύση!

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Σεπόλια: «Απομάκρυναν» περιπολικό το οποίο ενεπλάκη σε τροχαίο; – Απίστευτη καταγγελία», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.