ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σέρρες: 35χρονος άνδρας μπήκε φυλακή γιατί δεν φορούσε… μάσκα

Στις φυλακές της Νιγρίτας στις Σέρρες οδηγήθηκε ένας 36χρονος άνδρας για το γεγονός πως αρνήθηκε να φορέσει... μάσκα.
Σέρρες: 35χρονος άνδρας μπήκε φυλακή γιατί δεν φορούσε… μάσκα

Στις φυλακές της Νιγρίτας στις Σέρρες οδηγήθηκε ένας 36χρονος άνδρας για το γεγονός πως αρνήθηκε να φορέσει… μάσκα.

Ένα απίστευτο περιστατικό έβαλε χώρα στις Σέρρες, καθώς ένας 36χρονος τιμωρήθηκε με ποινή φυλάκισης για το γεγονός πως αρνήθηκε να φορέσει μάσκα.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, το ίδιο παράπτωμα είχε συμβεί στο παρελθόν ακόμα δύο φορές.

Το Μονομελές Πλημμελειοδικείο Σερρών καταδίκασε κατά την αυτόφωρη διαδικασία την Τρίτη (27/4) σε ποινή φυλάκισης 60 ημερών τον 36χρονο, για τις οποίες διέταξε με ειδική αιτιολογία να εκτίσει τις 40.

Κάτι ανάλογο δεν έχει ξανασυμβεί αφού μιλάμε για μία πρωτοφανή απόφαση, αφού συνήθως χορηγείται ποινή με αναστολή. Ωστόσο, τη δεδομένη στιγμή το δικαστήριο έκρινε πως δεν πρέπει να δοθεί αναστολή και ο άνδρας πρέπει να πάει στη φυλακή αφού υπήρχε ο κίνδυνος τέλεσης νέων αδικημάτων.

Ο κατηγορούμενος επικαλέστηκε προβλήματα υγείας όμως δεν μπόρεσε να το αποδείξει ενώ στο δικαστήριο εμφανίστηκε χωρίς την παρουσία δικηγόρου.

Μάλιστα δεν απάντησε ούτε στην ερώτηση, ποιος είναι ο μόνιμος τόπος κατοικίας του.

Την υπόθεση ανέδειξε με ανάρτηση του στο Facebook ο πρόεδρος του δικηγορικού συλλόγου Σερρών, Παναγιώτης Καρίπογλου.

«Το Μονομελές Πλημμελειοδικείο Σερρών σήμερα κατά την αυτόφωρη διαδικασία καταδίκασε άτομο που αρνούνταν να φορέσει μάσκα σε ποινή φυλάκισης 60 ημερών για τις οποίες διέταξε με ειδική αιτιολογία να εκτιθούν οι 40.Ο κατηγορούμενος οδηγήθηκε στη φυλακή για την έκτιση της ποινής των 40 ημερών», έγραψε χαρακτηριστικά.

Φουρθιώτης: Βαρύτατες οι κατηγορίες – Απολογείται το Μεγάλο Σάββατο μαζί με άλλους τρεις κατηγορούμενους

SMS μετακίνηση: Παραμένουν τα μηνύματα στο 13033

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Σέρρες: 35χρονος άνδρας μπήκε φυλακή γιατί δεν φορούσε… μάσκα», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Μάριος Σταμπουλής

Ο Μάριος Σταμπουλής γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη στις 23/5/1996. Από μικρός είχε πάθος με τον αθλητισμό, όμως τελικά τον «κέρδισε» η αθλητική δημοσιογραφία. Είναι τελειόφοιτος σχολής δημοσιογραφίας και πριν το Sportime στο οποίο βρίσκεται από τον Φεβρουάριο του 2020 εργάστηκε στο sdna.