ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σέρρες – Χαλκιδική: «Βούλιαξαν» λόγω ισχυρής βροχόπτωσης – Ποιοι δρόμοι είναι κλειστοί

Προβλήματα από την έντονη βροχόπτωση σε Σέρρες και Χαλκιδική, με δρόμους να παραμένουν ακόμα κλειστοί
Σέρρες – Χαλκιδική: «Βούλιαξαν» λόγω ισχυρής βροχόπτωσης – Ποιοι δρόμοι είναι κλειστοί

Μεγάλα προβλήματα προκάλεσε η ισχυρή βροχόπτωση σε Σέρρες και Χαλκιδική, με αρκετούς δρόμους να παραμένουν κλειστοί.

Η Πυροσβεστική Υπηρεσία πραγματοποιεί επιχείρηση για άντληση υδάτων από σπίτια και καταστήματα, ενώ έγινε και μεταφορά ηλικιωμένων σε ασφαλή σημεία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Επίσημο: Ανοίγουν τα σχολεία στις 11 Ιανουαρίου – Τα μέτρα που αποφασίστηκαν

Προβλήματα παρατηρήθηκαν και στην κυκλοφορία των οχημάτων, αφού αρκετοί δρόμοι παραμένουν κλειστοί.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την Αστυνομία, στην Περιφερειακή Ενότητα Σερρών κλειστές είναι οι επαρχιακοί οδοί Τούμπας -Παραλιμνίου και Τούμπας-Πεντάπολης, Σερρών-Νεοχωρίου, Ευκαρπίας-Μαυροθάλασσας, Αμφίπολης-Ευκαρπίας , Νέου Σκοπού-Ψυχικού. Κλειστή, λόγω της βροχόπτωσης, είναι η είσοδος του Νέου Σουλίου.

Στην Περιφερειακή Ενότητα Χαλκιδικής, κλειστός είναι ο παραλιακός δρόμος Καλλικράτειας-Νέας Ηράκλειας, η διασταύρωση για Όλυνθο και η είσοδος του Λακκώματος.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Σέρρες – Χαλκιδική: «Βούλιαξαν» λόγω ισχυρής βροχόπτωσης – Ποιοι δρόμοι είναι κλειστοί», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Μάριος Σταμπουλής

Ο Μάριος Σταμπουλής γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη στις 23/5/1996. Από μικρός είχε πάθος με τον αθλητισμό, όμως τελικά τον «κέρδισε» η αθλητική δημοσιογραφία. Είναι τελειόφοιτος σχολής δημοσιογραφίας και πριν το Sportime στο οποίο βρίσκεται από τον Φεβρουάριο του 2020 εργάστηκε στο sdna.