ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο 50χρονος για τη σεξουαλική παρενόχληση σε πτήση Θεσσαλονίκη-Αθήνα: «Ήταν μια παρεξήγηση»

Σεξουαλική παρενόχληση, η μάλλον καλύτερα σεξουαλική επίθεση δέχθηκε μια αεροσυνοδός από επιβάτη πτήσης από Θεσσαλονίκη για Αθήνα! Σεξουαλική επίθεση: Απίστευτο περιστατικό κατά τη διάρκεια πτήσης από τη Θεσσαλονίκη για την Αθήνα, όταν ένας επιβάτης επιτέθηκε σεξουαλικά εναντίον αεροσυνοδού, σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά. Μάλιστα ο 50χρονος δράστης προσπάθησε να αυτοϊκανοποιηθεί μέσα στο αεροπλάνο, γεγονός που...
Ο 50χρονος για τη σεξουαλική παρενόχληση σε πτήση Θεσσαλονίκη-Αθήνα: «Ήταν μια παρεξήγηση»

Σεξουαλική παρενόχληση, η μάλλον καλύτερα σεξουαλική επίθεση δέχθηκε μια αεροσυνοδός από επιβάτη πτήσης από Θεσσαλονίκη για Αθήνα!

Σεξουαλική επίθεση: Απίστευτο περιστατικό κατά τη διάρκεια πτήσης από τη Θεσσαλονίκη για την Αθήνα, όταν ένας επιβάτης επιτέθηκε σεξουαλικά εναντίον αεροσυνοδού, σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά.

Μάλιστα ο 50χρονος δράστης προσπάθησε να αυτοϊκανοποιηθεί μέσα στο αεροπλάνο, γεγονός που έγινε αντιληπτό από τους επιβάτες των τελευταίων θέσεων! Ο ίδιος πάντως αρνήθηκε τις κατηγορίες για σεξουαλική παρενόχληση, δεχόμενος μόνο ότι προκάλεσε παρακώλυση της πτήσης.

Τελικά χωρίς να υποβάλει μήνυση ολοκλήρωσε την κατάθεσή της η αεροσυνοδός που δέχτηκε την σεξουαλική παρενόχληση από τον συγκεκριμένο επιβάτη.

Τα μέλη του πληρώματος, ο κυβερνήτης και ο συγκυβερνήτης του αεροσκάφους έδωσαν το απόγευμα της περασμένης Πέμπτης στο Α.Τ. του αεροδρομίου επί ένα τρίωρο.

Έτσι ο 50χρονος επέστρεψε την επόμενη μέρα στην Θεσσαλονίκη με άλλη πτήση της ίδιας εταιρίας, κάτι που σημαίνει ότι πιθανόν δεν είχε ενεργοποιηθεί λίστα περιορισμού, όπως συμβαίνει συνήθως σε ανάλογες περιπτώσεις.

Σεξουαλική επίθεση: Προσπάθησε να αυτοϊκανοποιηθεί μέσα στο αεροπλάνο ο 50χρονος

Όλα ξεκίνησαν όταν ο 50χρονος επιβάτης προσπάθησε να αυτοϊκανοποιηθεί μέσα στο αεροπλάνο κατά τη διάρκεια πτήσης από την Θεσσαλονίκη προς την Αθήνα.

Αμέσως μετά το συμβάν ισχυρίστηκε ενώπιον μελών του πληρώματος του αεροσκάφους ότι είναι παντρεμένος και πατέρας δυο μικρών κοριτσιών και εκλιπαρώντας ταυτόχρονα, ζήτησε να μην ειδοποιηθούν οι αστυνομικές Αρχές του Ελευθέριος Βενιζέλος ώστε να αποφύγει την σύλληψη, φοβούμενος και το ενδεχόμενο να κινηθεί εναντίον του νομικά η ιπτάμενη συνοδός.

Η τελευταία έγραψε στην αναφορά της, ότι ο 50χρονος της επιτέθηκε προκειμένου να την θωπεύσει με σκοπό να αυτοϊκανοποιηθεί πάνω της. Παρά την ταραχή της, παρέμεινε ψύχραιμη και έσπευσε να ειδοποιήσει την προϊσταμένη της, η οποία με την σειρά της ειδοποίησε τον κυβερνήτη του αεροσκάφους.

Δείτε παρακάτω τα ρεπορτάζ του MEGA και του STAR

Σεξουαλική επίθεση: Ενημέρωσε τις αρχές ο πιλότος

Ο έμπειρος πιλότος ενημέρωσε άμεσα τις αστυνομικές Αρχές του αεροδρομίου της Αθήνας και έτσι όταν προσγειώθηκε το αεροσκάφος, ο σάτυρος επιβάτης, ο οποίος καθόταν στις τελευταίες σειρές, συνελήφθη στη φυσούνα από τους αστυνομικούς που τον περίμεναν για να τον οδηγήσουν στο Αυτόφωρο με συνοπτικές διαδικασίες.

Μάλιστα είχε προσπαθήσει να αυτοϊκανοποιηθεί στο κάθισμα του, σκηνικό που έγινε αντιληπτό από τους επιβάτες των τελευταίων θέσεων.

Στο μεταξύ ο 50χρονος διέψευσε πως υπήρξε περιστατικό σεξουαλικής παρενόχλησης με αυτόν ως θύτη. Ο φερόμενος ως δράστης ισχυρίστηκε πως ναι μεν προκάλεσε πρόβλημα με τη συμπεριφορά του αλλά αρνήθηκε κατηγορηματικά κάθε άλλη εκδοχή του περιστατικού.

«Δεν υπάρχει κανένα κατηγορητήριο για σεξουαλική παρενόχληση. Κατηγορούμαι για παρακώλυση της πτήσης. Η αλήθεια είναι πως είχα κάτι που με βασάνιζε, είχα κάποια νεύρα. Δεν αντέδρασα σωστά και ζητάω συγγνώμη και από το πλήρωμα και από τον πιλότο. Δεν είναι του χαρακτήρα μου αυτά που έκανα», σημείωσε αρχικά ο 50χρονος μιλώντας στο Star.

«Προς Θεού, δεν υπάρχει κατηγορία ή μήνυση για σεξουαλική παρενόχληση. Έγινε μια παρεξήγηση. Αναστατώθηκα και ζητάω συγγνώμη αλλά δεν υπάρχει σεξουαλική παρενόχληση», κατέληξε.

Δείτε παρακάτω και το ρεπορτάζ του STAR

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ο 50χρονος για τη σεξουαλική παρενόχληση σε πτήση Θεσσαλονίκη-Αθήνα: «Ήταν μια παρεξήγηση»», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Αλέξανδρος Κωτάκης

Είμαι ο Αλέξανδρος Κωτάκης και γεννήθηκα στην Αθήνα. Σπούδασα αθλητική δημοσιογραφία και πλέον η σχέση μου μαζί της ξεπερνά την 20ετία. Όλα αυτά τα χρόνια «κύλησαν» στο διαδίκτυο μέσα από συνεργασίες με αθλητικές ιστοσελίδες. To Sportnet.gr αποτέλεσε την αρχή για εμένα, ενώ ακολούθησαν το Sportline.gr, το easybetnet.com και βεβαίως το Goal News (Sentragoal.gr) στο οποίο παρέμεινα το συντριπτικά μεγαλύτερο διάστημα της ως τώρα πορείας μου (11.5 έτη). Τα τελευταία χρόνια βρίσκομαι στην «οικογένεια» του Sportime, με το οποίο συνεχίζω να καλύπτω το αθλητικό ρεπορτάζ, αλλά και την ειδησεογραφία της επικαιρότητας από όλους του χώρους. Επίσης αρθρογραφώ για την ομάδα του Άρη.