ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σεξουαλική Κακοποίηση: Νέα υπόθεση με προπονητή τένις και ανήλικα κορίτσια

Μια νέα υπόθεση με προπονητή τένις που κατηγορείται για σεξουαλική κακοποίησε σε ανήλικες μαθήτριες του, σοκάρει και πάλι τον Πανελλήνιο!
Σεξουαλική Κακοποίηση: Νέα υπόθεση με προπονητή τένις και ανήλικα κορίτσια

Σεξουαλική Κακοποίηση: Ένα νέο σκάνδαλο σοκάρει έρχεται αντιμέτωπη για ακόμη μια φορά η Ελλάδα, καθώς προπονητής τένις κατηγορείται πως κακοποιούσε σεξουαλικά δύο ανήλικα κορίτσια.

Πιο συγκεκριμένα, ο δάσκαλος τένις ηλικίας 33 ετών, συνελήφθη από την Αστυνομία την προηγούμενη Παρασκευή (5/11), και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα με την κατηγορία πως παρενοχλούσε σεξουαλικά τις δύο μαθήτριες του, ηλικίας 13,5 και 15 ετών αντίστοιχα.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει η δικογραφία που έχει σχηματιστεί σε βάρος του, ο 33χρονος διατηρούσε ερωτικές σχέσεις με τα δύο κορίτσια και πλέον είναι αντιμέτωπος με την κατηγορία κατάχρησης ανηλίκων.

Αυτό που ακόμη δεν έχει διευκρινιστεί είναι το διάστημα που διατηρούσε σχέσεις μαζί τους, τη στιγμή που ο προπονητής έχει στην ιδιοκτησία του μια σχολή τένις στην Αθήνα και ειδικότερα στα δυτικά προάστια.

Πλέον η υπόθεση έχει μεταφερθεί στη δικαιοσύνη και αναμένεται να παρουσιάσει άμεσα εξελίξεις.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Σεξουαλική Κακοποίηση: Νέα υπόθεση με προπονητή τένις και ανήλικα κορίτσια», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Λευτέρης Παυλίδης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.