ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σεξουαλική παρενόχληση δέχτηκε 15χρονη μαθήτρια στην Κοζάνη – Συνελήφθη 33χρονος

Απίστευτο περιστατικό στην Κοζάνη με 15χρονη μαθήτρια να δέχεται σεξουαλική παρενόχληση από 33χρονο. Αντέδρασαν οι συμμαθητές της!
Σεξουαλική παρενόχληση δέχτηκε 15χρονη μαθήτρια στην Κοζάνη – Συνελήφθη 33χρονος

Ένας άντρας 33 ετών συνελήφθη ως κατηγορούμενος για σεξουαλική παρενόχληση προς το πρόσωπο της ανήλικης 15χρονης μαθήτριας.

Αναστατωμένη είναι η τοπική κοινωνία στην Κοζάνη από το συμβάν που έλαβε χώρα σε πάρτι του σχολείου της 15χρονης λόγω κατάληψης.

Το περιστατικό

Συγκεκριμένα, χτες το βράδυ της Παρασκευής (22/10), οι μαθητές του 1ου ΓΕΛ Κοζάνης, διοργάνωσαν μεγάλο πάρτι στο πλαίσιο της κατάληψης του σχολείου.

Κατά τη διάρκεια του πάρτι λοιπόν, ο 33χρονος άντρας φέρεται να πλησίασε και να θώπευσε την ανήλικη μαθήτρια. Το συμβάν έγινε γρήγορα αντιληπτό με τους συμμαθητές της κοπέλας να αντιδρούν άμεσα. Οι συμμαθητές της στην προσπάθεια τους να υπερασπιστούν την μαθήτρια αντέδρασαν έντονα με τον 33χρονο άντρα να φέρει κάταγμα στη μύτη.

Η Αστυνομία προχώρησε στην σύλληψη του φερόμενου δράστη ο οποίος προσήχθη και κρατείται με την καταγγελία για σεξουαλική παρενόχληση.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Σεξουαλική παρενόχληση δέχτηκε 15χρονη μαθήτρια στην Κοζάνη – Συνελήφθη 33χρονος», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Ευαγγελία Κουτσιανούδη

Η Ευαγγελία Κουτσιανούδη γεννήθηκε το 1994 στην Αλεξανδρούπολη και τα τελευταία χρόνια ζει στη Θεσσαλονίκη. Από μικρή ηλικία λατρεύει τον αθλητισμό. Παρακολουθεί ιδιαίτερα μπάσκετ, ποδόσφαιρο, Formula 1 ενώ η μεγάλη της αδυναμία είναι το Τένις