ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Παραθερίζουν στα Σφακιά!

Δείτε την ανακοίνωση της Δημοτικής Αρχής
Παραθερίζουν στα Σφακιά!

Σφακιά: Την οργισμένη αντίδραση της Δημοτικής Αρχής προκάλεσαν ορισμένοι που επιλέγουν να παραθερίζουν αντί να τηρούν τα μέτρα προφύλαξης από τον κορονοϊό.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Λόγω των ενεργειών που πραγματοποιούνται σε ολόκληρη τη χώρα και κατ’ επέκταση στο Δήμο μας για την προστασία από την εξάπλωση του κορονοϊού οφείλουμε να επιστήσουμε την προσοχή σε όλους τους εμπλεκόμενους φορείς για την άφιξη των επισκεπτών στον τόπο μας.

Από πληροφορίες που καταφθάνουν από τους δημότες μας, έχει παρατηρηθεί η εμφάνιση αρκετών παραθεριστών, οι οποίοι δηλώνουν παντελή άγνοια για τις συνθήκες που επικρατούν και για τα μέτρα προστασίας των ίδιων αλλά και όλου του κοινωνικού συνόλου που έρχονται σε επαφή.

ΕΠΟΣ: Έγραψε στο έγγραφο μετακίνησης ότι πάει για σεξ!

Θεσσαλονίκη: Βγήκαν βόλτα, έχοντας στην πλάτη τα… ιγκουάνα τους! (vid)

Άνθρωποι οι οποίοι είτε έχουν μόλις αφιχθεί, είτε διέμεναν σε άλλες περιοχές έρχονται στα Σφακιά για να συνεχίσουν τις διακοπές τους. Αναρωτιόμαστε γιατί δεν έχουν ενημερωθεί κατά την άφιξη τους και γιατί δεν βρίσκονται σε κατ’ οίκον περιορισμό, αλλά κινούνται σε όλη την περιοχή και έρχονται σε επαφή με τους ντόπιους κατοίκους.

Η διαφύλαξη της δημόσιας υγείας είναι προτεραιότητα μας και καλούμε όλες τις συναρμόδιες υπηρεσίες να ακολουθήσουν τις οδηγίες που έχουν δοθεί, προκειμένου να ακολουθηθούν όλα τα ασφαλή μέτρα».

Στο Ηράκλειο, πάντως, τηρούνται τα μέτρα, όπως μαρτυρά το video που τραβήχτηκε πριν από μερικές ημέρες:

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Παραθερίζουν στα Σφακιά!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.