ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας κατά της σεξουαλικής διαπαιδαγώγησης: Ο γονιός ξέρει και ο γονιός αποφασίζει για την αθώα ψυχή του παιδιού του!

Το κράτος παραμερίζει τον ιερό ρόλο του γονιού και επεμβαίνει στις οικογένειες με το έτσι θέλω. Αδημονούν να δημιουργήσουν «γενίτσαρους» της νέας «κανονικότητας». Δεν πρέπει να το επιτρέψουμε.
Συγκέντρωση διαμαρτυρίας κατά της σεξουαλικής διαπαιδαγώγησης: Ο γονιός ξέρει και ο γονιός αποφασίζει για την αθώα ψυχή του παιδιού του!

Σεξουαλική διαπαιδαγώγηση: Μια ζωτικής σημασίας συγκέντρωση διαμαρτυρίας κατά του μαθήματος Σεξουαλικής Διαπαιδαγώγησης που προωθεί η Νίκη Κεραμέως, πρόκειται να πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 20 Σεπτεμβρίου στις 5 μ.μ. στην πύλη του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων, στο Μαρούσι.

Τα Ορθόδοξα Χριστιανικά Σωματεία των Αθηνών μαζί με το Πανελλήνιο Κίνημα «Μαμά Μπαμπάς και Παιδιά», ενώνουν τις φωνές τους για να υπερασπιστούν τον ιερό θεσμό της οικογένειας και την πολύτιμη αθωότητα των παιδιών, που κινδυνεύει να λεηλατηθεί από το νεοεποχίτικο πνεύμα των κυβερνώντων.

Όπως διαβάζουμε στην ανακοίνωση, η διαμαρτυρία «έχει στόχο την ανάδειξη, την υπεράσπιση και την προώθηση των αξιών και των ιδανικών της Ελληνορθόδοξης Οικογένειας, με αφορμή την επιβολή από το Υπουργείο Παιδείας του μαθήματος της «Ολοκληρωμένης ή Συμπεριληπτικής» Σεξουαλικής Διαπαιδαγώγησης στα σχολεία από την νηπιακή ηλικία, καλεί όλους, γονείς, εκπαιδευτικούς, αλλά και κάθε συνειδητοποιημένο Έλληνα πολίτη, σε μια ειρηνική συγκέντρωση διαμαρτυρίας την Δευτέρα, 20 Σεπτεμβρίου 2021 και ώρα 5μμ, στην πύλη του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων, στο Μαρούσι».

Είναι μια καλή ευκαιρία για να «ακούσει» το Υπουργείο…  Απαιδείας και προσβολής του θρησκεύματος, πως στην Ελληνική κοινωνία υπάρχουν αξίες και ιδανικά που δεν καταπατούνται. Πως ένα σχολείο δεν προάγει τη ψυχική υγεία των μαθητών με τα «κηρύγματα» πανσεξουαλισμού, τις… μαζορέτες και τις κάμερες στην τάξη.

Πως το θέμα της Σεξουαλικής Διαπαιδαγώγησης αποτελεί – αυστηρά – θέμα των γονιών του μαθητή και όχι του κάθε ελεεινού γκεμπελίσκου που κρύβεται πίσω από έναν «επιστημονικό» φορέα, κάνοντας εισηγήσεις για μαθήματα που προάγουν ολόκληρη τη νεοταξική ατζέντα, ώστε να αποπερατωθεί η αποκτήνωση της νεολαίας.

Κάθε παιδί ζει σε διαφορετικό οικογενειακό περιβάλλον, έχει διαφορετική ανάπτυξη, διαφορετικό χαρακτήρα, διαφορετική αντίληψη των πραγμάτων, διαφορετικά βιώματα. Πάνω σε αυτά, και με εξειδικευμένο τρόπο για κάθε άτομο, πρέπει να προσαρμοστεί η σεξουαλική διαπαιδαγώγηση του παιδιού. Και αυτά τα γνωρίζουν ΜΟΝΟ οι ΓΟΝΕΙΣ του κάθε παιδιού. Κανένας άλλος.

Όχι ο εκπαιδευτικός. Και φυσικά όχι κάποιος καρεκλοκένταυρος του Ινστιτούτου Εκπαιδευτικής Πολιτικής, που από κάποιο γραφείο χαράσσει στρατηγικές εκμαυλισμού των παιδιών, σε συνεργασία με την αγαπημένη της Λέσχης Μπίλντερμπεργκ, Νίκης Κεραμέως. Ο γονιός λοιπόν ΞΕΡΕΙ και ο γονιός ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ. Αυτό αποτελεί κόκκινη γραμμή.

Οι εκπαιδευτικοί να περιοριστούν στη μετάδοση γνώσεων που δεν επαφίενται σε ευαίσθητα και προσωπικά θέματα των παιδιών. Η επιλεκτική προπαγάνδα που εξυπηρετεί συγκεκριμένες «γραμμές» δεν έχουν καμία θέση σε ένα σχολείο δημοκρατικής χώρας, άλλα σε μια νεκραναστημένη «Σοβιετία».

 Έχει σιχαθεί ο κόσμος την υποκρισία τους. Είναι οι ίδιοι που λυσσάνε για να καταργήσουν τα θρησκευτικά, τον εκκλησιασμό και την πρωινή προσευχή, επικαλούμενοι πως η θρησκεία είναι ευαίσθητο προσωπικό δεδομένο. Και την ίδια ώρα, με αδιάντροπες μεθόδους επιχειρούν να μπουν σφήνα στη σχέση γονέα – παιδιού και να κάνουν αυτοί κουμάντο, θέλοντας να αποφασίζουν το πώς, τι και πότε ακριβώς θα ενημερωθεί η αθώα ψυχούλα για το… σεξ!

Παραμερίζουν τον ιερό ρόλο του γονιού και τραμπουκίζουν οικογένειες με το έτσι θέλω. Αδημονούν να δημιουργήσουν «γενίτσαρους» της νέας «κανονικότητας».

Ήδη με τους άθλιους χειρισμούς που εφαρμόζουν στα σχολεία, τα παιδιά ζουν μια Οργουελική πραγματικότητα, με μασκοφορία παντού, ατελείωτα τεστ, νευρωτικές συστάσεις για τήρηση μέτρων, ελέγχους εγγράφων στην πόρτα, ασφυκτικές πιέσεις για εμβολιασμό. Αυτό δεν είναι σχολείο πλέον, είναι υγειονομικό στρατόπεδο συγκέντρωσης.

Που να μείνει όρθια η ευλογημένη αφέλεια των παιδιών μέσα σε ένα τέτοιο τεχνητό και γκρίζο περιβάλλον; Και ό, τι έχει απομείνει, πάνε να το ποδοπατήσουν και αυτό, μέσω των αισχρών μαθημάτων που φιλοδοξούν να διδάξουν στις σχολικές αίθουσες. Να μολύνουν με το δηλητήριο τους, ό, τι δεν έχει μολυνθεί ακόμη.

Τα μόνα εκπαιδευτικά προγράμματα που έχουν λόγο ύπαρξης στα σχολεία, είναι αυτά που ενημερώνουν τα παιδιά για την ενδοοικογενιακή βία, τη παιδική σεξουαλική κακοποίηση και την ισότητα των φύλων. Και πάλι με εξαιρετική προσοχή και σε συνεργασία με έμπειρους παιδοψυχίατρους.

Ασφαλώς, αν ένα παιδί μεγαλώνει σε ένα οικογενειακό περιβάλλον με τις αρχές της Ορθοδοξίας, όλα αυτά είναι πράγματα που αποφεύγονται έτσι κι αλλιώς, λόγω της ευλογημένης διδασκαλίας της Εκκλησίας, που έχει τη δύναμη να χτίσει ακλόνητες άμυνες στο νεαρό άνθρωπο.  Άλλα επειδή αυτά είναι ψιλά γράμματα για την κ. Κεραμέως και επειδή δεν ζουν όλα τα παιδιά σε ένα τέτοιο περιβάλλον, γι’ αυτό και είναι χρήσιμα αυτά τα μαθήματα.

Το σίγουρο είναι πως αν δεν υπάρξουν φωνές διαμαρτυρίας από τη πλευρά των γονιών άλλα και από την πλευρά της Εκκλησίας που οφείλει να στέκεται σαν ακοίμητος φρουρός απέναντι σε προσπάθειες που διαφθείρουν τα νέα παιδιά, ο νεοεποχίτικος ολετήρας θα προχωρήσει ανεμπόδιστα το έργο του, ισοπεδώνοντας τις νέες γενιές.

Γι’ αυτό, αυτή η ειρηνική συγκέντρωση διαμαρτυρίας είναι μια καλή ευκαιρία να φωνάξουμε για να προστατέψουμε το μέλλον των παιδιών μας, πριν είναι αργά.

 

Διαβάστε εδώ το Δελτίο Τύπου για τη συγκέντρωση της Δευτέρας.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Συγκέντρωση διαμαρτυρίας κατά της σεξουαλικής διαπαιδαγώγησης: Ο γονιός ξέρει και ο γονιός αποφασίζει για την αθώα ψυχή του παιδιού του!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Ελευθέριος Ανδρώνης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.