ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Συγκέντρωση κατά της υποχρεωτικότητας των εμβολιασμών από Υγειονομικούς και ΕΚΑΒ στο Πάρκο Ελευθερίας στις 25/09/21

Ηχηρό μήνυμα κατά της υποχρεωτικότητας θα δώσουν διακεκριμένοι επιστήμονες και εργαζόμενοι των δομών υγείας στη σαββατιάτικη συγκέντρωση στο Πάρκο Ελευθερίας.
Συγκέντρωση κατά της υποχρεωτικότητας των εμβολιασμών από Υγειονομικούς και ΕΚΑΒ στο Πάρκο Ελευθερίας στις 25/09/21

Μεγάλη συγκέντρωση κατά της υποχρεωτικότητας των εμβολιασμών διοργανώνουν οι Υγειονομικοί και το ΕΚΑΒ στο Πάρκο Ελευθερίας αύριο 25/9 στις 18:00.

Αντιστέκονται στον υποχρεωτικό εμβολιασμό με τεκμηριωμένα επιστημονικά επιχειρήματα, άνθρωποι που δουλεύουν σε νοσοκομεία και είναι διακεκριμένοι επιστήμονες.

Η συγκέντρωση φυσικά, είναι ανοιχτή για όλους τους πολίτες και σε αυτή θα μιλήσουν οι επιστήμονες κ.κ. Κ.Αρβανίτης και Κ.Πουλάς.

«Συστράτευση όλων μας στον αγώνα για Ελευθερία, Δημοκρατία, Αυτοδιάθεση», είναι το κεντρικό σύνθημα των διοργανωτών.

Το κάλεσμα αναφέρει χαρακτηριστικά:

«Οι υγειονομικοί κατά της υποχρεωτικότητας, ένα δίκτυο υγειονομικών 24 νοσοκομείων – Δομών υγείας και του ΕΚΑΒ, καλούν όλους τους πολίτες σε συγκέντρωση ενημέρωσης το Σάββατο 25/09/2021 στις 18.00 μ.μ στο Πάρκο Ελευθερίας (δίπλα στο Μέγαρο Μουσικής).

Καλεσμένοι ομιλητές ο κ. Κ. Αρβανίτης διδάκτωρ Καρδιολογίας Πανεπιστημίου Αθηνών και ο Κ. Πουλάς επικεφαλής του εργαστηρίου Μοριακής Βιολογίας Ανοσολογίας και Φαρμακευτικής στο Πανεπιστήμιο Πατρών και αναπληρωτής καθηγητής Βιοχημείας».

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Συγκέντρωση κατά της υποχρεωτικότητας των εμβολιασμών από Υγειονομικούς και ΕΚΑΒ στο Πάρκο Ελευθερίας στις 25/09/21», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Λευτέρης Παυλίδης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.