ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Συγκέντρωση των υγειονομικών κατά της υποχρεωτικότητας στο νοσοκομείο Αγία Όλγα

Νέα συγκέντρωση διαμαρτυρίας θα πραγματοποιήσουν οι υγειονομικοί την Τρίτη 23/11 στις 11:00 έξω από το Νοσοκομείο Αγία όλγα.
Συγκέντρωση των υγειονομικών κατά της υποχρεωτικότητας στο νοσοκομείο Αγία Όλγα

Οι υγειονομικοί δεν το βάζουν κάτω και συνεχίζουν την προσπάθεια τους να ακουστούν τα αιτήματα τους με νέα συγκέντρωση διαμαρτυρίας.

Μετά την μεγάλη συγκέντρωση του περασμένου Σαββάτου 20/11 στο Πάρκο Ελευθερίας, ο υποχρεωτικός εμβολιασμός κατά για τον Covid-19 και οι αναστολές σε εργαζόμενους στην Υγεία φέρνουν τους υγειονομικούς ξανά στο δρόμο.

Την ώρα που το σύστημα Υγείας καταρρέει με τα κρούσματα να συνεχίζουν σε πολύ υψηλό επίπεδο, περίπου 7.000 υγειονομικοί βρίσκονται σε αναστολή.

Οι εργαζόμενοι στον τομέα υγείας ζητάνε για ακόμη μία φορά:

  • την κατάργηση της υποχρεωτικότητας του εμβολίου στους υγειονομικούς
  • την κατάργηση των αναστολών
  • το τέλος των green pass
  • να σταματήσει ο διαχωρισμός
  •  να σταματήσει η ιδιωτικοποίηση της υγείας

Η νέα συγκέντρωση θα λάβει μέρος μπροστά από το Γενικό Νοσοκομείο Κωσταντοπούλειο γνωστό και ως Αγία Όλγα,  στην οδό Θεόδωρου Κωνσταντοπούλου στη Νέα Ιωνία. Η διαμαρτυρία θα αρχίσει στις 11 το πρωί της Τρίτης 23/11.

 

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Συγκέντρωση των υγειονομικών κατά της υποχρεωτικότητας στο νοσοκομείο Αγία Όλγα», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Λευτέρης Παυλίδης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.