ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Συγκινεί ο προπονητής του άτυχου Εύζωνα: «Καλό παράδεισο τσολιά μου»

Ο 24χρονος άφησε την τελευταία του πνοή αφότου ολοκλήρωσε τη δεύτερη σκοπιά του στον Άγνωστο Στρατιώτη - Από παθολογικά αίτια ο θάνατός του.
Συγκινεί ο προπονητής του άτυχου Εύζωνα: «Καλό παράδεισο τσολιά μου»

Συγκινούν τα λόγια αλλά και η ανάρτηση του πάλαι ποτέ προπονητή του 24χρονου Εύζωνα της Προεδρικής Φρουράς, Σπύρου Θωμά που έφυγε ξαφνικά από την ζωή το βράδυ της  Πέμπτης.

Μια ασπρόμαυρη φωτογραφία της ομάδας εφήβων της Παναχαϊκής το 2010 με τον άτυχο Σπύρο να ξεχωρίζει και τα λόγια: «Καλό παράδεισο τσολιά μου.!!!!!! Υπομονή και δύναμη στην οικογένεια σου», ο Μάρκος Μυκωνιάτης αδυνατεί να πιστέψει την απώλεια του νεαρού.

Αντιστοίχως, η ομάδα του αποτίει φόρο τιμής στον νεαρό κάνοντας λόγο για ένα σπουδαίο ταλέντο και ένα εξαιρετικό παιδί.

«Ένα σπουδαίο ταλέντο της ακαδημίας μπάσκετ της Παναχαϊκής και εξαιρετικό παιδί, ο Σπύρος Θωμάς είναι ο 24χρονος εύζωνας που πέθανε αιφνίδια χθες βράδυ…!!!
Μέλος της σπουδαίας φουρνιάς με Μασούρα, Πατσαρούχα, Νικολάου, Ψάρρη, Μαγγιώρο, Κάντα, Κατσή και τα άλλα παιδιά που είχαν βγει 4οι στο πρωτάθλημα εφήβων στην ΕΣΚΑ-Η (σεζόν 2009-10), με προπονητή τον Μάρκο Μυκωνιάτη. Ο Σπύρος ποτέ δεν αγωνίστηκε στην ανδρική ομάδα λόγω… προπονητή και έφυγε πικραμένος από τους “ροσονερι”… Χαρακτήρας – διαμάντι και υπέροχος αθλητής. Απλά απίστευτο….!!!!», αναφέρει η ανάρτηση, την οποία συνοδεύει η φωτογραφία της ομάδας.

Ο Σπύρος Θωμάς  άφησε  την τελευταία του πνοή αφότου ολοκλήρωσε τη δεύτερη σκοπιά του στον Άγνωστο Στρατιώτη, βυθίζοντας στο πένθος την  Προεδρική Φρουρά, την πόλη καταγωγής του, την Πάτρα και όλη την Ελλάδα.

Πηγή: Πρώτο Θέμα

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Συγκινεί ο προπονητής του άτυχου Εύζωνα: «Καλό παράδεισο τσολιά μου»», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.