ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Συγκίνησε ο Παναγιώτης Φασούλας για το πρόβλημα υγείας του γιου του (vid)

Η συγκινητική εξομολόγηση που έκανε ο Παναγιώτης Φασούλας για το σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε ο υιός του σε μικρή ηλικία.
Συγκίνησε ο Παναγιώτης Φασούλας για το πρόβλημα υγείας του γιου του (vid)

Ο Παναγιώτης Φασούλας φιλοξενήθηκε στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη «Μεσάνυχτα» και εξομολογήθηκε το πώς βίωσε ο ίδιος και η σύζυγός του Μάσα το σοβαρό πρόβλημα υγείας του παιδιού τους, που τους άλλαξε τη ζωή.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Σοκαριστικό βίντεο: Μητέρα στις ΗΠΑ πετάει στο νερό τον 9χρονο αυτιστικό γιο της για να τον πνίξει!

«Περισσότερο άλλαξε τη ζωή μου το πρόβλημα του Γιάννη μου. Όλο αυτό. Όταν σε ηλικία τεσσάρων ετών, το 2004, εμφάνισε λευχαιμία. Ξεκινήσαμε να το λέμε όταν μας ζήτησε ο ίδιος να το πούμε. Εμείς δεν το κρύβαμε ακριβώς, δεν ντρεπόμασταν απλώς λέγαμε γιατί να ξέρει όλος ο κόσμος ότι ο Γιάννης είναι survivor», είπε αρχικά ο Φασούλας και συνέχισε:

«Μας το ζήτησε, όμως, ο ίδιος. Θεώρησε πως είναι καλό παράδειγμα σαν ένα παιδί που είναι 19, 20 χρονών και το έχει ξεπεράσει. Υπάρχουν τόσα παιδιά που παλεύουν γονείς και παιδιά για να το ξεπεράσουν και ευτυχώς τα περισσότερα παιδιά το ξεπερνάνε. Από το 2004 μέχρι το 2008 ένα χημειοθεραπείες . Ήταν σε σοβαρό πρόγραμμα, το 2009 σε λίγο πιο χαλαρό και μετά τελείωσε», κατέληξε ο Παναγιώτης Φασούλας.

Αναλυτικά όσα είπε:

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Συγκίνησε ο Παναγιώτης Φασούλας για το πρόβλημα υγείας του γιου του (vid)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Αλέξανδρος Κωτάκης

Είμαι ο Αλέξανδρος Κωτάκης και γεννήθηκα στην Αθήνα. Σπούδασα αθλητική δημοσιογραφία και πλέον η σχέση μου μαζί της ξεπερνά την 20ετία. Όλα αυτά τα χρόνια «κύλησαν» στο διαδίκτυο μέσα από συνεργασίες με αθλητικές ιστοσελίδες. To Sportnet.gr αποτέλεσε την αρχή για εμένα, ενώ ακολούθησαν το Sportline.gr, το easybetnet.com και βεβαίως το Goal News (Sentragoal.gr) στο οποίο παρέμεινα το συντριπτικά μεγαλύτερο διάστημα της ως τώρα πορείας μου (11.5 έτη). Τα τελευταία χρόνια βρίσκομαι στην «οικογένεια» του Sportime, με το οποίο συνεχίζω να καλύπτω το αθλητικό ρεπορτάζ, αλλά και την ειδησεογραφία της επικαιρότητας από όλους του χώρους. Επίσης αρθρογραφώ για την ομάδα του Άρη.