ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Συγκλονιστική μαρτυρία από μάνα 19χρονης που εμφάνισε σοβαρές παρενέργειες μετά από εμβόλιο: «Μου έκλεισε η παθολόγος το τηλέφωνο»! (vid)

Σοκαριστική καταγγελία από μητέρα φοιτήτριας, που εμφάνισε αντιδραστική λεμφαδενίτιδα, μετά τον εμβολιασμό της με σκεύασμα της Pfizer.
Συγκλονιστική μαρτυρία από μάνα 19χρονης που εμφάνισε σοβαρές παρενέργειες μετά από εμβόλιο: «Μου έκλεισε η παθολόγος το τηλέφωνο»! (vid)

Εμβόλιο – παρενέργειες: Μια συγκλονιστική μαρτυρία μητέρας μιας 19χρονης φοιτήτριας που εμβολιάστηκε με το σκεύασμα της Pfizer, έρχεται να προστεθεί στις ολοένα και αυξανόμενες περιπτώσεις σοβαρών παρενεργειών που βγαίνουν στην επιφάνεια της δημοσιότητας.

Η μητέρα που πέρασε κυριολεκτικά έναν Γολγοθά με την περιπέτεια υγείας της κόρης της, περιέγραψε με κάθε λεπτομέρεια τα στάδια επιδείνωσης της υγείας που παρουσίασε μετά τον εμβολιασμό.

Όπως δήλωσε στον Focus.fm η κα. Ρένα Γρίβα, η 19χρονη κόρη της βρίσκεται στο δεύτερο έτος των σπουδών της και μετέβη σε εμβολιαστικό κέντρο της Θεσσαλονίκης για να κάνει το εμβόλιο της Pfizer, «υπό την απειλή του όπλου» όπως χαρακτηριστικά είπε, εννοώντας τον εκβιασμό που επιβάλλει η κυβέρνηση (και) στα πανεπιστήμια, αφού όπως πρόσθεσε, η 19χρονη εμβολιάστηκε προκειμένου να αποφύγει να πληρώνει ατελείωτα rapid tests, προκειμένου να μπορεί να εισέλθει στο πανεπιστήμιο.

«Την 1η Σεπτεμβρίου έκανε την πρώτη δόση. Είχε οξύ πόνο στο χέρι και τις επόμενες πέντε μέρες το παιδί ήταν σχεδόν σε καταστολή, είχε υπνηλία και δεν μπορούσε να σηκωθεί», ανέφερε η κ. Γρίβα.

«Την 8η μέρα παρουσίασε στους λεμφαδένες της μια διόγκωση, είχε πόνο και φαγούρα», και στη συνέχεια υπεβλήθη σε εξετάσεις και υπέρηχο όπου προέκυψε πως πρόκειται για «αντιδραστική λεμφαδενίτιδα από το σκεύασμα της Pfizer». Πρόσθεσε ότι η 19χρονη παίρνει πλέον αντιβίωση για να αντιμετωπιστεί η παρενέργεια και θα χρειαστεί να κάνει επανεξέταση.

Η μητέρα που εξέφρασε το δράμα της, σημείωσε και κάτι αδιανόητο:

Όταν η κόρη της εμφάνισε αυτές τις σοβαρές παρενέργειες και βρισκόταν σε ημικωματώδη κατάσταση, έψαξε να βρει παθολόγο για να αναλάβει τη 19χρονη. Όταν τηλεφώνησε σε συγκεκριμένη παθολόγο και της ανέφερε πως οι παρενέργειες οφείλονται πιθανότατα στο εμβόλιο, η γιατρός της… έκλεισε το τηλέφωνο και δεν το ξανασήκωσε ποτέ!

Τι να πει κανείς για αυτή τη θλιβερή συμπεριφορά, που αποδεικνύει τον φόβο που έχει απλωθεί σε μέρος της ιατρικής κοινότητας, λόγω του εκβιαστικού κλίματος που επιβάλλει η κυβέρνηση; Το να ασχοληθεί κάποιος γιατρός με τις παρενέργειες ενός εμβολίου, αποτελεί πλέον ταμπού!

Καταστρέφεται η υγεία νέων ανθρώπων, από πιθανές παρενέργειες ενός σκευάσματος και γιατροί κάνουν τα πάντα για να μην αναλάβουν ευθύνες, κοιτώντας πώς να πετάξουν την «καυτή πατάτα» σε άλλο συνάδελφο! Αντί να υπηρετήσουν την ακεραιότητα της επιστήμης, εξετάζοντας τη πιθανή παρενέργεια και συντάσσοντας κίτρινη κάρτα για να γλυτώσουν και άλλοι άνθρωποι, επιλέγουν να γίνουν… καπνός! Μόνο θλίψη και βαθειά ανησυχία για την υγεία μας, προκαλούν τέτοιες συμπεριφορές.

Μια 19χρονη φοιτήτρια, γεμάτη ζωή και όνειρα για το μέλλον, τώρα -από το πουθενά- παλεύει να αποκαταστήσει την υγεία της και η μητέρα της έχει να αντιμετωπίσει γιατρούς που κλείνουν τα τηλέφωνα και μια κυβέρνηση που κωφεύει στο να υπάρξει σοβαρή φαρμακοεπαγρύπνηση.

Ποιος μπορεί να πει σε αυτή τη μάνα τώρα, πως τα εμβόλια είναι η… «δωρεάν» έξοδος από το «τούνελ» της πανδημίας; Πέρα από το τεράστιο ψυχικό κόστος που έχει, αναγκάστηκε να πληρώσει γιατρούς, εξετάσεις, φάρμακα. Σημαντικά έξοδα που ίσως προέκυψαν από παρενέργεια ενός σκευάσματος, και που το κράτος δεν ενδιαφέρεται να καλύψει.

Ευτυχώς που υπάρχουν κάποια μέσα ενημέρωσης που παρουσιάζουν ολόκληρη την αλήθεια. Αφού η κυβέρνηση και οι «ειδικοί» δεν ενημερώνουν για τις υπαρκτές παρενέργειες ως όφειλαν, αποφάσισε να ενημερώσει τον κόσμο αυτή η βασανισμένη μάνα.

Να ευαισθητοποιήσει και να προβληματίσει. Να δώσει την αντικειμενική διάσταση των πραγμάτων. Δυστυχώς φτάσαμε στο σημείο, τη δουλειά των ειδικών, να την κάνουν οι μαρτυρίες ανθρώπων που βρίσκουν κάποιο φιλόξενο βήμα, από τα λίγα που έχουν μείνει πλέον.

Το βίντεο με ολόκληρη τη συγκλονιστική καταγγελία:

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Συγκλονιστική μαρτυρία από μάνα 19χρονης που εμφάνισε σοβαρές παρενέργειες μετά από εμβόλιο: «Μου έκλεισε η παθολόγος το τηλέφωνο»! (vid)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Παντελής Λαμψιώτης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.