ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Συγκλονιστική μαρτυρία! «Ο γιος μου πέθανε από το εμβόλιο»

Μια συγκλονιστική μαρτυρία πατέρα που έχασε τον γιο του. Ο ίδιος ισχυρίζεται πως το παιδί του «έφυγε» εξαιτίας του εμβολίου.
Συγκλονιστική μαρτυρία! «Ο γιος μου πέθανε από το εμβόλιο»

Συγκλονιστική μαρτυρία χωρίς καμία αμφιβολία. Από αυτές που καλό είναι παίρνουν την προβολή τους. Υποχρέωση κάθε μέσου να αναδεικνύει όλες τις μαρτυρίες. Ακόμα περισσότερο όταν έχει τη μορφή καταγγελίας.

Ο Δημήτρης Σιαμάτρας ισχυρίζεται πως ο γιος του, Μιχάλης Σιαμάτρας, δεν πέθανε από κορονοϊό. «Ο γιος μου έφυγε από το εμβόλιο, όχι από κορονοϊό όπως επιμένουν να λένε».

Μπροστά στην κάμερα, ο άτυχος πατέρας, μιλά για τον γιο του. Ο Μιχάλης Σιαμάτρας ήταν αθλητής, εργαζόμενος υγειονομικός με έντονη ακτιβιστική δράση. Έκανε την πρώτη δόση στα τέλη Αυγούστου. «Έφυγε» ξαφνικά σε ηλικία 33 ετών.

Μερικές φορές δεν χρειάζεται να έχεις κάποιο σχολιασμό σε όσα λέει ένας άνθρωπος. Ο τρόπος που τα λέει και όσα αναφέρει αρκούν για να βγάλει ο καθένας τα συμπεράσματά του.

Δείτε τη συγκλονιστική μαρτυρία

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Συγκλονιστική μαρτυρία! «Ο γιος μου πέθανε από το εμβόλιο»», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.