ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Συγκλονίζει η μητέρα του 15χρονου από την Αρκαδία: «Θέλουμε να μάθουμε αν το παιδί μας πέθανε από το εμβόλιο»

Συγκλονιστικά είναι τα λόγια της μητέρας του 15χρονου από την Αρκαδία, που έχασε τη ζωή μετά την πρώτη δόση από το εμβόλιο.
Συγκλονίζει η μητέρα του 15χρονου από την Αρκαδία: «Θέλουμε να μάθουμε αν το παιδί μας πέθανε από το εμβόλιο»

Σοκ έχει προκαλέσει η είδηση πως ένα 15χρονο αγόρι από την Αρκαδία έχασε την ζωή του την περασμένη Δευτέρα (13/9) αφού πρώτα είχε κάνει το εμβόλιο κατά του Covid-19 μετά ερωτήματα να είναι πολλά και μέχρι στιγμής αναπάντητα.

Την Τετάρτη (15/9) μάλιστα, τελέστηκε και η κηδεία του άτυχου αγοριού στην εκκλησία του χωριού Μαντέικα στην Αρκαδία, τη στιγμή που η μητέρα του ακόμη αναζητεί τις απαντήσεις για τον τρόπο με τον οποίο έχασε τη ζωή του, το παιδί της.

Μιλώντας στη κάμερα του Star, συγκλόνισε λέγοντας πως, «καταρρεύσαμε όλοι… Το παιδί ήταν πολύ καλά, δεν πόναγε, δεν είχε κανένα πρόβλημα υγείας. Θέλουμε να μάθουμε από τι έφυγε, από το εμβόλιο ή από τίποτα άλλο;»

«O αδερφός μου ήταν πολύ δυνατό παιδί, ποτέ δεν είχε παραπονεθεί για τίποτα. Πήγε σε έναν παιδίατρο να τον εξετάσει για να κάνει το εμβόλιό του, τον εξέτασε ο άνθρωπος και απ’ ότι λέει δεν του βρήκε τίποτα… Την Παρασκευή έκανε το εμβόλιό του, ήρθε στο σπίτι και ήταν μια χαρά. Την Κυριακή έκανε το τεστ του βγήκε αρνητικό και πήγε και ξάπλωσε» περιέγραψε ο αδελφός του 15χρονου, Νίκος.

Το βράδυ της Κυριακής, ο 15χρονος έφαγε με τους γονείς του, ετοίμασε τα πράγματα του για την πρώτη μέρα στο σχολείο και αποκοιμήθηκε. Το επόμενο πρωί που πήγε η αδελφή του να τον ξυπνήσει για να πάνε σχολείο, όμως το μικρό παιδί ήταν νεκρό.

Άμεσα η σορός του παιδιού μεταφέρθηκε στην Κόρινθο για νεκροψία, η οποία και έδειξε «αδιευκρίνιστα αίτια» ενώ αναμένεται να ρίξουν φως στην υπόθεση οι ιστολογικές εξετάσεις οι οποίες έχουν μεταφερθεί στην Αθήνα.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Συγκλονίζει η μητέρα του 15χρονου από την Αρκαδία: «Θέλουμε να μάθουμε αν το παιδί μας πέθανε από το εμβόλιο»», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Βαγγέλης Λάσκαρης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.