ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σίκινος: Μάχη από το πλοίο «Διονύσιος Σολωμός» για να δέσει στη στεριά (vid)

Το πλοίο «Διονύσιος Σολωμός» έδωσε «μάχη» με τα κύματα και τους ισχυρούς ανέμους το βράδυ του Σαββάτου για να δέσει στο λιμάνι στην Σίκινο. Ο δυνατός γαρμπής που επικρατούσε στο Αιγαίο, δυσκόλεψε την προσέγγιση του «Διονύσιος Σολωμός» φέρνοντας στα όρια ανθρώπους και μηχανές. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Σκυλακάκης: «Δεν αποκλείω το lockdown, αλλά αυτή τη φορά θα κρατήσει...
Σίκινος: Μάχη από το πλοίο «Διονύσιος Σολωμός» για να δέσει στη στεριά (vid)

Το πλοίο «Διονύσιος Σολωμός» έδωσε «μάχη» με τα κύματα και τους ισχυρούς ανέμους το βράδυ του Σαββάτου για να δέσει στο λιμάνι στην Σίκινο.

Ο δυνατός γαρμπής που επικρατούσε στο Αιγαίο, δυσκόλεψε την προσέγγιση του «Διονύσιος Σολωμός» φέρνοντας στα όρια ανθρώπους και μηχανές.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Σκυλακάκης: «Δεν αποκλείω το lockdown, αλλά αυτή τη φορά θα κρατήσει λιγότερο» (vid)

Το πλήρωμα του πλοίου της ZANTE FERRIES, με Πλοίαρχο Μιχάλη Λιγνό, μαζί με την βοήθεια των πρακτόρων στο νησί κατάφεραν τελικά να δέσει το πλοίο με ασφάλεια στο λιμάνι.

Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Μαρία Καλτσίδη

Η Μαρία Καλτσίδη γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη στις 8/8/1997. Από παιδί ασχολείται με το ποδόσφαιρο. Έφτασε μέχρι την Εθνική Νέων Γυναικών και μέχρι σήμερα αγωνίζεται στην Α' Εθνική. Είναι τελειόφοιτη του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου στο τμήμα Δημοσιογραφίας και ΜΜΕ και πριν το Sportime εργάστηκε στην εφημερίδα FORZA.

?>