ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σήμερα η κηδεία του 23χρονου μπασκετμπολίστα

Τη Δευτέρα (29/6) το απόγευμα στις 7 μ.μ. θα ψαλεί η νεκρώσιμος ακολουθία του αδικοχαμένου Ραφαήλ Σκεμπέ στον Ιερό Ναό Μεταμορφώσεως του Σωτήρος στη Δροσιά. Κατόπιν επιθυμίας της οικογένειας, αντί στεφάνων και λουλουδιών στην κηδεία ο κόσμος καλείται  να καταθέσει χρήματα στο «Χαμόγελο του Παιδιού». ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Υπόθεση Μαρκέλλας: Μίλησε ο πρώην σύζυγός της 33χρονης -Τι...
Σήμερα η κηδεία του 23χρονου μπασκετμπολίστα

Τη Δευτέρα (29/6) το απόγευμα στις 7 μ.μ. θα ψαλεί η νεκρώσιμος ακολουθία του αδικοχαμένου Ραφαήλ Σκεμπέ στον Ιερό Ναό Μεταμορφώσεως του Σωτήρος στη Δροσιά.

Κατόπιν επιθυμίας της οικογένειας, αντί στεφάνων και λουλουδιών στην κηδεία ο κόσμος καλείται  να καταθέσει χρήματα στο «Χαμόγελο του Παιδιού».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Υπόθεση Μαρκέλλας: Μίλησε ο πρώην σύζυγός της 33χρονης -Τι είπε για τον ρόλο του προαγωγού

Ο 23χρονος αθλητής σκοτώθηκε σε τροχαίο δυστύχημα που έλαβε χώρα τα ξημερώματα της Κυριακής στην περιοχή Κολοβρέχτης, στη μεγάλη στροφή, κοντά στα Ψαχνά.

Το αυτοκίνητο που οδηγούσε βγήκε εκτός οδοστρώματος και βρέθηκε στο χείλος του ποταμού, κάτω από τον δρόμο.

Η ταφή του αγαπητού σε όλο τον κόσμο Ραφαήλ, θα γίνει στο Νεκροταφείο στα μικρά Χάλια Δροσιάς. Μετά το τέλος της κηδείας, η οικογένεια θα προσφέρει καφέ σε όλους τους φίλους και φίλες του Ραφαήλ, στην ταβέρνα «Ποσειδωνία» στον Αγ. Μηνά Χαλκίδας.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Σήμερα η κηδεία του 23χρονου μπασκετμπολίστα», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.