ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Συμφωνία με Πακιστάν – Μπαγκλαντές: Η κυβέρνηση «λύνει» το δημογραφικό με σύγχρονο δουλεμπόριο και αντικατάσταση πληθυσμού!

Aντί για επίλυση του δημογραφικού και προσφορά δουλειάς στους Έλληνες, η κυβέρνηση καταφεύγει σε αναζήτηση εργατών - «δούλων» από την Ασία.
Συμφωνία με Πακιστάν – Μπαγκλαντές: Η κυβέρνηση «λύνει» το δημογραφικό με σύγχρονο δουλεμπόριο και αντικατάσταση πληθυσμού!

Την ώρα που η Ελλάδα μαστίζεται από νεανική ανεργία και αργοπεθαίνει μέσα στη δίνη του δημογραφικού, η κυβέρνηση συνεπής στην εθνοκτόνα πολιτική της, επιλέγει να κάνει αντικατάσταση πληθυσμού με εισαγωγή εργατικού δυναμικού από την Ασία.

Με συμφωνίες ντροπής που αποτελούν ένα κανονικό σύγχρονο δουλεμπόριο, ο Νότης Μηταράκης αφού συμφώνησε τη «νομιμοποίηση» των παράνομων μεταναστών από το Πακιστάν προσφέροντας βίζα σε εποχικά εργαζόμενους και ξεκινώντας απευθείας πτήσεις Αθήνας – Ισλαμαμπάντ, στη συνέχεια ανακοίνωσε το «ανοίξαμε και σας περιμένουμε» και προς το Μπαγκλαντές.

Ταξιδεύοντας ο υπουργός εκεί, συναντήθηκε με τον υπουργό Εξωτερικών της χώρας, κ. Abdul Momen και τον υπουργό Αποδήμων και Εργαζομένων στο εξωτερικό, κ. Imran Ahmad και ακολούθησε το ίδιο μοντέλο συνεργασίας, προσφέροντας δυνατότητες νόμιμης μετανάστευσης με ανταλλαγή την υποχρεωτική απασχόληση σε τομείς εποχικής εργασίας.

Δηλαδή ο κ. Μηταράκης αντί να φροντίζει να σταματήσει το να γίνεται η Ελλάδα μια κατάμεστη αποθήκη ψυχών της Ευρώπης, προσκαλεί περισσότερα «εμπορεύματα» (γιατί έτσι αντιλαμβάνονται τους εργάτες) και κοιτάει πώς να τα κάνει «νόμιμα».

Ο υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου κ. Μηταράκης, ισχυρίστηκε πως με τη νομοθετική πρόβλεψη του Άρθρου 13 ν. 4251/14 και τη σύναψη διμερών συμφωνιών (όπως οι παραπάνω), η Ελλάδα στοχεύει στην καταπολέμηση της παράνομης μετανάστευσης (κάνοντας την… νόμιμη), και την κάλυψη αναγκών της ελληνικής οικονομίας με εποχικούς εργαζόμενους, αποφεύγοντας (δήθεν) την μόνιμη παραμονή στην χώρα μας.

Την ίδια στιγμή που η κυβέρνηση καταφεύγει σε σκλαβοπάζαρα για να καλύψει τα κενά οικονομίας που η ίδια δημιουργεί, δεν κάνει απολύτως τίποτα για την καταπολέμηση της ανεργίας όπου η Ελλάδα αναδεικνύεται σε πρωταθλήτρια σε ΕΕ και ευρωζώνη. Αντ’ αυτού προτιμάται η απευθείας εισαγωγή πάμφθηνων εργατικών χεριών, για να μειωθεί το εργατικό κόστος και να θησαυρίζουν οι έχοντες και οι κατέχοντες.

Η κυβέρνηση με εντελώς ξεδιάντροπο τρόπο δείχνει πως κάνει στην άκρη τους Έλληνες, για να ολοκληρώσει το σχέδιο ελεγχόμενου εποικισμού. Δεν ενδιαφέρεται καθόλου για την επίλυση του δημογραφικού και την καταπολέμηση της υπογεννητικότητας. Δεν ενδιαφέρεται καθόλου για δουλειές στους Έλληνες, αφού «κοστίζουν» περισσότερο. Αντί για προσφορά δουλειάς, καταφεύγουν σε αναζήτηση δουλείας.

Ακόμα και μετά την επίδειξη δύναμης που έκανε η Πακιστανική κοινότητα με παράνομες συγκεντρώσεις στο Σύνταγμα, εθνικές παρελάσεις στο κέντρο της Αθήνας και διαμαρτυρίες έξω από πρεσβείες, η κυβέρνηση συνεχίζει να λειτουργεί με εθελοδουλία και να αδιαφορεί για τους εθνικούς κινδύνους, ανοίγοντας διάπλατη κερκόπορτα για να εισέλθουν ορδές από πολίτες μιας χώρας που αποτελεί το νούμερο 1 στρατηγικό σύμμαχο της Τουρκίας.

Με τη διάλυση του ΕΣΥ, την ανυπαρξία του επιτελικού κράτους, την απουσία στήριξης της ελληνικής οικογένειας, την καταιγίδα στα εργασιακά και την οργανωμένη αντικατάσταση πληθυσμών, πλέον δεν κρατούν ούτε καν τα προσχήματα και δείχνουν με κάθε τρόπο πως θεωρούν τους Έλληνες πολίτες αναλώσιμους και ανεπιθύμητους μέσα στην ίδια τους την χώρα.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Συμφωνία με Πακιστάν – Μπαγκλαντές: Η κυβέρνηση «λύνει» το δημογραφικό με σύγχρονο δουλεμπόριο και αντικατάσταση πληθυσμού!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Αλέξανδρος Ορφανίδης

Ο Αλέξανδρος Ορφανίδης αρθρογραφεί στο Sportime.GR από τα τέλη του 2021, επισημαίνοντας με τα άρθρα του, τα δεινά της ελληνικής κοινωνίας.