ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Συμμορία με τα στρινγκ: Πώς έκλεβαν οι Ιταλίδες τα θύματά τους – Τι τους έκαναν

Και τι δεν σκέφτονται κάποιοι επιτήδειοι προκειμένου να «ξαφρίσουν» λουόμενους από τις ελληνικές παραλίες. Τρανό παράδειγμα η Συμμορία με τα στρινγκ.
Συμμορία με τα στρινγκ: Πώς έκλεβαν οι Ιταλίδες τα θύματά τους – Τι τους έκαναν

Μύκονος: Η συμμορία με τα στρινγκ δρούσε στο πιο διάσημο νησί της Ελλάδας και το οποίο φυσικά συγκεντρώνει τα «βαρύτερα πορτοφόλια» της υφηλίου κάθε καλοκαίρι.

Τη συμμορία αυτή αποτελούσαν δύο καλλίγραμμες Ιταλίδες που έκαναν τα «γλυκά μάτια» σε τουρίστες προκειμένου να τους αποσπούν χρήματα, κοσμήματα, πιστωτικές κάρτες και γενικότερα αντικείμενα μεγάλης αξίας.

Τελικά υπέπεσαν σε ένα μοιραίο λάθος και έτσι η αστυνομία Μυκόνου προχώρησε στη σύλληψή τους. Συγκεκριμένα οι δύο Ιταλίδες που κυκλοφορούσαν ημίγυμνες μέσα στο beach bar SantAnna, προσπάθησαν (τη Δευτέρα 29/8) να κλέψουν δύο νεαρούς ομοεθνείς τους, τους οποίους και προσέγγισαν με… διάθεση… ερωτική.

Όπως έγινε γνωστό όμως οι δύο άνδρες δεν ήταν τουρίστες, άλλα αστυνομικοί που βρέθηκαν στο νησί για ολιγοήμερες διακοπές!

Παράλληλα μια άλλη τουρίστρια (από την Αμερική) που μόλις είχε «χάσει» το πανάκριβο κινητό της, κατάφερε να το εντοπίσει μέσω της εφαρμογής Gps που είχε εγκατεστημένη στο κινητό της.

Τόσο οι δυο Ιταλοί, όσο και η Αμερικανίδα τουρίστρια, ενημέρωσαν το προσωπικό του SantAnna για το τι τους είχε συμβεί και με τη βοήθεια της εφαρμογής GPS, τα μέλη της σπείρας, δύο γυναίκες και δύο άντρες, εντοπίστηκαν να περιφέρονται μέσα στο μπιτς μπαρ, αναζητώντας τα νέα υποψήφια θύματά τους.

Έτσι οι υπάλληλοι του μπιτς μπαρ κάλεσαν την Αστυνομία και οι άνδρες της υποδιεύθυνσης Μυκόνου με πολιτικά συνέλαβαν επί τόπου τα μέλη συμμορίας.

Στην κατοχή των μελών εντοπίστηκαν πέντε τσάντες, οι οποίες ανήκαν σε τουρίστες.

Μύκονος - Συμμορία με τα στρινγκ: Έβαζε στο στόχαστρό της τουρίστες κλέβοντας από πιστωτικές κάρτες και χρυσαφικά, μέχρι πανάκριβα ρολόγια. Μύκονος - Συμμορία με τα στρινγκ: Έβαζε στο στόχαστρό της τουρίστες κλέβοντας από πιστωτικές κάρτες και χρυσαφικά, μέχρι πανάκριβα ρολόγια. Μύκονος - Συμμορία με τα στρινγκ: Έβαζε στο στόχαστρό της τουρίστες κλέβοντας από πιστωτικές κάρτες και χρυσαφικά, μέχρι πανάκριβα ρολόγια.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Συμμορία με τα στρινγκ: Πώς έκλεβαν οι Ιταλίδες τα θύματά τους – Τι τους έκαναν», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Αλέξανδρος Κωτάκης

Είμαι ο Αλέξανδρος Κωτάκης και γεννήθηκα στην Αθήνα. Σπούδασα αθλητική δημοσιογραφία και πλέον η σχέση μου μαζί της ξεπερνά την 20ετία. Όλα αυτά τα χρόνια «κύλησαν» στο διαδίκτυο μέσα από συνεργασίες με αθλητικές ιστοσελίδες. To Sportnet.gr αποτέλεσε την αρχή για εμένα, ενώ ακολούθησαν το Sportline.gr, το easybetnet.com και βεβαίως το Goal News (Sentragoal.gr) στο οποίο παρέμεινα το συντριπτικά μεγαλύτερο διάστημα της ως τώρα πορείας μου (11.5 έτη). Τα τελευταία χρόνια βρίσκομαι στην «οικογένεια» του Sportime, με το οποίο συνεχίζω να καλύπτω το αθλητικό ρεπορτάζ, αλλά και την ειδησεογραφία της επικαιρότητας από όλους του χώρους. Επίσης αρθρογραφώ για την ομάδα του Άρη.