ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Συμμορία του δρόμου: Σοκαριστικά πλάνα από την επίδειξη οπλοστασίου και κλοπιμαίων (vid)

Σκόρπιζε τον τρόμο σε γειτονιές της Αθήνας η Συμμορία του Δρόμου, που εξαρθρώθηκε πρόσφατα από την ΕΛ.ΑΣ.
Συμμορία του δρόμου: Σοκαριστικά πλάνα από την επίδειξη οπλοστασίου και κλοπιμαίων (vid)

Η συμμορία του δρόμου εξαρθρώθηκε από την Ελληνική Αστυνομία και η ΕΡΤ έδωσε στο φως της δημοσιότητας υλικό από τη σοκαριστική δράση τους.

Η «Strassenbande» επιδείκνυε στα social media τα όπλα, τα μαχαίρια, τα γκλομπ, τα ρόπαλα, τις σιδηρογροθιές και κάθε είδους δολοφονικό αντικείμενο, που διέθεταν ενώ δεν αρκούνταν σε αυτά.

Τα πακέτα των χρημάτων, τα ακριβά αυτοκίνητα και η χλιδάτη ζωή ήταν το αποτέλεσμα της δράσης τους, που είχε επίκεντρο γειτονιές της Αθήνας και έφερε τον τρόμο σε Καισαριανή, Ζωγράφου, Βύρωνα και Πανεπιστημιούπολη.

Η ΕΛ.ΑΣ. συνέλαβε συνολικά δέκα ανήλικους και δύο ενήλικες κατά κύριο λόγο αλλοδαπούς και η δημόσια τηλεόραση έδειξε αποκλειστικά πλάνα από το οπλοστάσιο και τα κλοπιμαία τους.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, η Καισαριανή ήταν η βάση τους και συχνά έκλειναν ραντεβού-θανάτου με αντίπαλες συμμορίες προκειμένου να λύσουν τις διαφορές τους στον δρόμο.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Συμμορία του δρόμου: Σοκαριστικά πλάνα από την επίδειξη οπλοστασίου και κλοπιμαίων (vid)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Λευτέρης Παυλίδης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.