ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Συναγερμός σε Ναυτικό και Λιμενικό: 120 τουρκικά αλιευτικά πλέουν προς το Λιβυκό

Σε κατάσταση συναγερμού έχουν τεθεί το Λιμενικό και το Πολεμικό Ναυτικό, αφού 120 τουρκικά αλιευτικά σκάφη έχουν συγκεντρωθεί στα Δαρδανέλια και κινούνται σε διεθνή ύδατα προς το Λιβυκό πέλαγος. Οι ελληνικές αρχές (Ναυτικό και Λιμενικό) παρακολουθούν τον πλου των τουρκικών αλιευτικών και βρίσκονται σε επιφυλακή καθώς υπάρχει και το προηγούμενο, που βρήκαν καταφύγιο σε ελληνικά...
Συναγερμός σε Ναυτικό και Λιμενικό: 120 τουρκικά αλιευτικά πλέουν προς το Λιβυκό

Σε κατάσταση συναγερμού έχουν τεθεί το Λιμενικό και το Πολεμικό Ναυτικό, αφού 120 τουρκικά αλιευτικά σκάφη έχουν συγκεντρωθεί στα Δαρδανέλια και κινούνται σε διεθνή ύδατα προς το Λιβυκό πέλαγος.

Οι ελληνικές αρχές (Ναυτικό και Λιμενικό) παρακολουθούν τον πλου των τουρκικών αλιευτικών και βρίσκονται σε επιφυλακή καθώς υπάρχει και το προηγούμενο, που βρήκαν καταφύγιο σε ελληνικά χωρικά ύδατα στη Μύκονο, επικαλούμενα σφοδρούς ανέμους.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Κορονοϊός: Όλες οι ειδήσεις

Σε κάθε περίπτωση, σύμφωνα με πηγές του υπ. Ναυτιλίας, δεν είναι η πρώτη φορά που μεγάλος αριθμός τουρκικών αλιευτικών στο Αιγαίο, καθώς τουρκικός νόμος απαγορεύει την αλίευση στα τουρκικά χωρικά ύδατα από τις 15 Απριλίου έως τις 15 Ιουλίου.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Συναγερμός σε Ναυτικό και Λιμενικό: 120 τουρκικά αλιευτικά πλέουν προς το Λιβυκό», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.