ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Συναγερμός στα Σπάτα: Εξαφανίστηκε 15χρονη

Από τις 20 Ιουλίου έχει εξαφανιστεί από τα Σπάτα Αττικής, η 15χρονη Αντωνία Π., όπως ενημέρωσε το «Χαμόγελο του Παιδιού».
Συναγερμός στα Σπάτα: Εξαφανίστηκε 15χρονη

Από τις 20 Ιουλίου έχει εξαφανιστεί από τα Σπάτα Αττικής, η 15χρονη Αντωνία Π., όπως ενημέρωσε το «Χαμόγελο του Παιδιού».

Επείγον σήμα από το Χαμόγελο Παιδιού για εξαφάνιση μίας 15χρονης από την περιοχή των Σπάτων εκδόθηκε την Παρασκευή (31.07.2020).

Σύμφωνα με το Χαμόγελο Παιδιού η Αντωνία Π. 15 ετών έχει ύψος 1.50 μ. Επίσης, έχει μαύρα μαλλιά και την ημέρα που εξαφανίστηκε φορούσε  άσπρη μπλούζα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ – Στο Σισμανόγλειο σε κρίσιμη κατάσταση ο Τσοχατζόπουλος

Διαβάστε ολόκληρη την ανακοίνωση από το Χαμόγελο Παιδιού:

Στις 20/07/2020 και ώρα 16:00, εξαφανίστηκε από τα Σπάτα Αττικής, η Αντωνία Π., 15 ετών. «Το Χαμόγελο του Παιδιού» ενημερώθηκε χθες για την εξαφάνισης της Αντωνίας Π. και προχώρησε σήμερα στη δημοσιοποίηση των στοιχείων της ανήλικης κατόπιν αιτήματος του συγγενικού της περιβάλλοντος. Η Αντωνία Π. έχει ύψος 1.50 μ. και κανονικό βάρος. Έχει μαύρα μαλλιά και μαύρα μάτια. Την ημέρα που εξαφανίστηκε φορούσε άσπρη μπλούζα και γκρι σορτσάκι.

Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού», όλο το 24ωρο, στην «Ευρωπαϊκή Γραμμή για τις Εξαφανίσεις 116000» καθώς και σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Συναγερμός στα Σπάτα: Εξαφανίστηκε 15χρονη», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.