ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Συναγερμός στη Μονή Πετράκη: Βρέθηκε εκρηκτικός μηχανισμός!

Έσπευσε στο σημείο η Αντιτρομοκρατική
Συναγερμός στη Μονή Πετράκη: Βρέθηκε εκρηκτικός μηχανισμός!

Συναγερμός σήμανε στην Αντιτρομοκρατική μετά από τηλεφώνημα αγνώστων για τοποθέτηση εκρηκτικού μηχανισμού στην είσοδο της Μονή Πετράκη. 

Σύμφωνα με πληροφορίες οι άγνωστοι είπαν πως ο εκρηκτικός μηχανισμός τοποθετήθηκε στην πλευρά που συνεδριάζει η Ιερά Σύνοδος.

Στο σημείο έσπευσαν δυνάμεις του Τμήματος Εξουδετέρωσης Εκρηκτικών Μηχανισμών (ΤΕΕΜ).

Εκεί εντόπισαν τρεις βαλίτσες, στη μία εκ των οποίων υπήρχε όντως εκρηκτικός μηχανισμός που αποτελείτο μεταξύ άλλων από μια μεγάλη φιάλη υγραερίου.

Ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες δεν υπήρχε συνδεσμολογία και οι οι δράστες προσπάθησαν να την ενεργοποιήσουν, καθώς βρέθηκαν ίχνη φωτιάς.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως το κλιμάκιο της Αντιτρομοκρατικής που βρίσκεται στο σημείο εκτιμά ότι δεν επρόκειτο να προκαλέσει μεγάλες ζημιές, ενώ ο μηχανισμός και τα υπολείμματα που βρέθηκαν στο χώρο έχουν συλλεχθεί και μεταφερθεί στα εγκληματολογικά εργαστήρια για περαιτέρω διερεύνηση.

Τον μηχανισμό εντόπισε ο ηγούμενος της Μονής κι αμέσως κάλεσε την Αστυνομία.

 

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Συναγερμός στη Μονή Πετράκη: Βρέθηκε εκρηκτικός μηχανισμός!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.