ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Συναγερμός στη Θεσσαλονίκη: Εξαφανίστηκε 13χρονος στη Σταυρούπολη

Επείγον σήμα εξέδωσε το Χαμόγελο του Παιδιού για τον μικρό Νίκο Α. 13 ετών, ο οποίος εξαφανίστηκε από την περιοχή της Σταυρούπολης. Σύμφωνα με το δελτίο Τύπου του Χαμόγελου του Παιδιού, ο 13χρονος Νίκος Α. από τη Θεσσαλονίκη έχει ύψος 1.62 μ., είναι κανονικού βάρους, έχει καστανά μαλλιά και μάτια. Την ημέρα που εξαφανίστηκε φορούσε...
Συναγερμός στη Θεσσαλονίκη: Εξαφανίστηκε 13χρονος στη Σταυρούπολη

Επείγον σήμα εξέδωσε το Χαμόγελο του Παιδιού για τον μικρό Νίκο Α. 13 ετών, ο οποίος εξαφανίστηκε από την περιοχή της Σταυρούπολης.

Σύμφωνα με το δελτίο Τύπου του Χαμόγελου του Παιδιού, ο 13χρονος Νίκος Α. από τη Θεσσαλονίκη έχει ύψος 1.62 μ., είναι κανονικού βάρους, έχει καστανά μαλλιά και μάτια. Την ημέρα που εξαφανίστηκε φορούσε ριγέ μαύρο-γκρι μπλούζα και μαύρα αθλητικά. Μαζί του έχει ένα μαύρο ποδήλατο με πράσινα γράμματα.

Διαβάστε ολόκληρη την ανακοίνωση που εκδόθηκε από το Χαμόγελο του Παιδιού:

«Στις 05/09/2020, πρωινές ώρες, εξαφανίστηκε από την περιοχή Σταυρούπολη της Θεσσαλονίκης, ο Νίκος Α., 13 ετών. «Το Χαμόγελο του Παιδιού» ενημερώθηκε για την εξαφάνιση του Νίκου σήμερα, 5/9/2020, απογευματινές ώρες και προχώρησε άμεσα στη δημοσιοποίηση των στοιχείων του ανήλικου. Ο Νίκος έχει ύψος 1.62 μ., είναι κανονικού βάρους, έχει καστανά μαλλιά και μάτια. Την ημέρα που εξαφανίστηκε φορούσε ριγέ μαύρο-γκρι μπλούζα και μαύρα αθλητικά.

Μαζί του έχει ένα μαύρο ποδήλατο με πράσινα γράμματα. Ο Νίκος έφυγε από το σπίτι σε ένταση. Παρακαλούμε για την παρατηρητικότητα όλων, ώστε να γυρίσει ο Νίκος ασφαλής στην οικογένειά του. Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού», όλο το 24ωρο, στην «Ευρωπαϊκή Γραμμή για τις Εξαφανίσεις 116000» καθώς και σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας».

Πηγή: Χαμόγελο του Παιδιού

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Συναγερμός στη Θεσσαλονίκη: Εξαφανίστηκε 13χρονος στη Σταυρούπολη», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Μαρία Καλτσίδη

Η Μαρία Καλτσίδη γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη στις 8/8/1997. Από παιδί ασχολείται με το ποδόσφαιρο. Έφτασε μέχρι την Εθνική Νέων Γυναικών και μέχρι σήμερα αγωνίζεται στην Α' Εθνική. Είναι τελειόφοιτη του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου στο τμήμα Δημοσιογραφίας και ΜΜΕ και πριν το Sportime εργάστηκε στην εφημερίδα FORZA.