ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Συναγερμός στη Θεσσαλονίκη: Εξαφανίστηκε 15χρονο κορίτσι

Συναγερμός έχει σημάνει στις Αρχές, καθώς ένα 15χρονο κορίτσι με καταγωγή από το Καζακστάν έχει εξαφανιστεί από τις 5 Μαΐου.
Συναγερμός στη Θεσσαλονίκη: Εξαφανίστηκε 15χρονο κορίτσι

Θεσσαλονίκη: Συναγερμός έχει σημάνει στις Αρχές, καθώς ένα 15χρονο κορίτσι με καταγωγή από το Καζακστάν έχει εξαφανιστεί από το βράδυ της 5ης Μαΐου.

Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή του το «Χαμόγελο του Παιδιού», η εξαφάνιση της Καμίλα Σ. έγινε στις 20:00 από το σπίτι της στην Περαία Θεσσαλονίκης.

«Η Καμίλα Σ. έχει ύψος 1.70 μ., είναι εύσωμη, έχει καστανά μαλλιά (κοντά και ξυρισμένα στο πλάι) και μαύρα μάτια.

Φορούσε μαύρο παντελόνι, ασπρόμαυρη μπλούζα, μαύρα παπούτσια τύπου αρβυλάκια και είχε μαζί της ασπρόμαυρη τσάντα πλάτης και σκούρα στρόγγυλα γυαλιά ηλίου.

Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού», όλο το 24ωρο, στην «Ευρωπαϊκή Γραμμή για τα Εξαφανισμένα Παιδιά 116000», καθώς και σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας», αναφέρεται.

Εξαφάνιση Θεσσαλονίκη

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Συναγερμός στη Θεσσαλονίκη: Εξαφανίστηκε 15χρονο κορίτσι», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.