ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Συναγερμός στη Θεσσαλονίκη: Καταγγελία για αρπαγή γυναίκας!

Τρεις καταγγελίες έγιναν στο τηλεφωνικό κέντρο της Άμεσης Δράσης Θεσσαλονίκης στις 14:00 και ανέφεραν την αρπαγή μιας γυναίκας από την περιοχή της Ευκαρπίας και προκάλεσαν την κινητοποίηση των αρχών. Σύμφωνα με πληροφορίες του thestival από τη Θεσσαλονίκη, η πρώτη καταγγελία ανέφερε ότι ακούστηκαν οι τσιρίδες μιας γυναίκας από την οδό Πολυτεχνείου, η δεύτερη καταγγελία ήταν από μια γυναίκα...
Κηφισιά: Ένα ακόμη επεισόδιο με πυροβολισμούς σημειώθηκε μέσα σε λίγες ημέρες στην χώρα μας και μάλιστα σε μεγάλη γειτονιά της πρωτεύουσας. 

Τρεις καταγγελίες έγιναν στο τηλεφωνικό κέντρο της Άμεσης Δράσης Θεσσαλονίκης στις 14:00 και ανέφεραν την αρπαγή μιας γυναίκας από την περιοχή της Ευκαρπίας και προκάλεσαν την κινητοποίηση των αρχών.

Σύμφωνα με πληροφορίες του thestival από τη Θεσσαλονίκη, η πρώτη καταγγελία ανέφερε ότι ακούστηκαν οι τσιρίδες μιας γυναίκας από την οδό Πολυτεχνείου, η δεύτερη καταγγελία ήταν από μια γυναίκα που δήλωσε ότι είδε στην ίδια οδό κάποιους να βάζουν μια άλλη (απροσδιορίστου ηλικίας) σε ένα ασημί ΙΧ αυτοκίνητο. Περίπου την ίδια περιγραφή για το ίδιο σημείο έδωσε και το τρίτο άτομο που κάλεσε την Άμεση Δράση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Χρυσοχοΐδης: Εξηγήσεις για τις ρίψεις νερού από την Αστυνομία – «Από τις 20.000, οι 600…»

Μέχρι στιγμής δεν έχει δηλωθεί κάποια εξαφάνιση στο Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής.

Αστυνομικοί που έσπευσαν στο σημείο αναζητούν βιντεοληπτικό υλικό για να εξακριβώσουν τι έχει συμβεί.

Facebook Twitter LinkEdin WhatsApp Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
ΣΧΟΛΙΑ