ΚΟΙΝΩΝΙΑ

«Συναγερμός» στο Αιγαίο! Τουρκικά σκάφη συνοδεύουν βάρκες με μετανάστες (vid)

Νέα πρόκληση των Τούρκων...
«Συναγερμός» στο Αιγαίο! Τουρκικά σκάφη συνοδεύουν βάρκες με μετανάστες (vid)

Συνεχίζονται οι προκλήσεις των Τούρκων, οι οποίοι τις τελευταίες ημέρες δείχνουν να… τεντώνουν το σκοινί.

Συγκεκριμένα, όπως έγινε γνωστό τουρκικά σκάφη συνόδευσαν στο Αιγαίο μετανάστες προς τα ελληνικά νησιά. Με την Ελληνική Ακτοφυλακή να δίνει στη δημοσιότητα βίντεο στο οποίο φαίνονται οι τουρκικές Αρχές να «σπρώχνουν» τους μετανάστες στην Ελλάδα.

Στο βίντεο φαίνονται στιγμιότυπα από δύο ξεχωριστά περιστατικά, τα οποία έλαβαν χώρα, τις τελευταίες ημέρες. Βορειοανατολικά της Λέσβου και κοντά στην οριογραμμή των Ελληνικών χωρικών υδάτων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ – Κορονοϊός – Ελλάδα: Ανταποκρίθηκε ο κόσμος στην Ξάνθη

Από το υλικό αυτό φαίνονται τα τουρκικά σκάφη να κατευθύνουν τις λέμβους με τους αλλοδαπούς προς τα Ελληνικά χωρικά ύδατα.

Να σημειωθεί πως το Λιμενικό Σώμα λαμβάνει όλα τα απαραίτητα μέτρα, με αποφασιστικότητα, σεβασμό στο διεθνές δίκαιο και ευαισθησία στην ανθρώπινη ζωή.

Για την αποτελεσματική επιτήρηση και προστασία των θαλασσίων συνόρων της Ελλάδας και της Ε.Ε., τα αποτελέσματα των οποίων αποτυπώνονται στην ραγδαία μείωση του αριθμού των παράνομων διελεύσεων των θαλασσίων συνόρων μας από υπηκόους Τρίτων Χωρών.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο ««Συναγερμός» στο Αιγαίο! Τουρκικά σκάφη συνοδεύουν βάρκες με μετανάστες (vid)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.