ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Συναγερμός στο «Μακεδονία»: Έκτακτη προσγείωση αεροσκάφους

Μεγάλη κινητοποίηση της Πυροσβεστικής στο αεροδρόμιο «Μακεδονία» της Θεσσαλονίκης, καθώς αεροσκάφος πραγματοποίησε έκτακτη προσγείωση. Αεροπλάνο της Raynair που εκτελούσε δρομολόγιο από το Βερολίνο στην Αθήνα προσγειώθηκε εκτάκτως πριν από λίγη ώρα  στο αεροδρόμιο της Θεσσαλονίκης. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες που μεταδίδει το seleo.gr, ο λόγος ήταν η ένδειξη φωτιάς στο πιλοτήριο του αεροσκάφους. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ – Θεσσαλονίκη-Χαμός στο κέντρο: Πέρασαν...
Συναγερμός στο «Μακεδονία»: Έκτακτη προσγείωση αεροσκάφους

Μεγάλη κινητοποίηση της Πυροσβεστικής στο αεροδρόμιο «Μακεδονία» της Θεσσαλονίκης, καθώς αεροσκάφος πραγματοποίησε έκτακτη προσγείωση.

Αεροπλάνο της Raynair που εκτελούσε δρομολόγιο από το Βερολίνο στην Αθήνα προσγειώθηκε εκτάκτως πριν από λίγη ώρα  στο αεροδρόμιο της Θεσσαλονίκης.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες που μεταδίδει το seleo.gr, ο λόγος ήταν η ένδειξη φωτιάς στο πιλοτήριο του αεροσκάφους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ – Θεσσαλονίκη-Χαμός στο κέντρο: Πέρασαν για βόμβα μια βαλίτσα με εργαλεία!

Αφού προσγειώθηκε ομαλά στο ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ πυροσβεστικές δυνάμεις και αρμόδια κλιμάκια έσπευσαν για να ελέγξουν την κατάσταση.

Τελικά, διαπιστώθηκε η ένδειξη ήταν λάθος και δεν υπήρχε φωτιά.

Αυτή τη στιγμή έχουν κατέβει από το αεροπλάνο ήδη οι επιβάτες.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Συναγερμός στο «Μακεδονία»: Έκτακτη προσγείωση αεροσκάφους», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.