ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Συνεπιμέλεια ανηλίκου τέκνου: Απόφαση σταθμός από το εφετείο Λαμίας

Σε μία πολύ σημαντική απόφαση προχώρησε το Εφετείο Λαμίας αναφορικά με την επιμέλεια ενός ανήλικου παιδιού.
Συνεπιμέλεια ανηλίκου τέκνου: Απόφαση σταθμός από το εφετείο Λαμίας

Την απόφαση για συνεπιμέλεια ανηλίκου τέκνου εξέδωσε το Εφετείο Λαμίας κάτι το οποίο σημαίνει ότι η επιμέλεια μεταξύ πατέρα και μητέρας θα γίνεται χρονικά. Η απόφαση για συνεπιμέλεια έφερε τη μεγάλη ανατροπή στη πρωτόδικη απόφαση για αποκλειστική επιμέλεια του παιδιού από τη μητέρα του.

Το ρεπορτάζ μεταφέρει το lamianow.gr και σύμφωνα με το ρεπορτάζ, η πληρεξούσια δικηγόρος του πατέρα , Νάντια Β. Γώγουλου , Δικηγόρος Παρ’ Αρείω Πάγω , PhD(c) , MSc , υπ. Διδάκτωρ Ιονίου Πανεπιστημίου ,MSc Πολιτικής Δικονομίας Νομικής Παν/μίου Αθηνών , Διαπιστευμένη Διαμεσολαβήτρια Υπουργείου Δικαιοσύνης ο οποίος πλέον έχει την συνεπιμέλεια του ανηλίκου τέκνου του , δήλωσε πως πρόκειται για μία υποδειγματική απόφαση , με ρηξικέλευθα στοιχεία , με έμφαση στο πραγματικό συμφέρον του τέκνου , που αποτελεί πάντα την ύψιστη προτεραιότητα .

Μάλιστα η κα Γώγουλου , σημειώνει πως το ιστορικό της απόφασης είναι εξαιρετικά δομημένο με τεκμηριωμένα επιχειρήματα και με επίκληση και ευρωπαϊκών κατευθύνσεων και πλούσιας νομολογίας.

Πρόκειται για έναν εκσυγχρονισμό της νομοθεσίας μας στο χώρο του οικογενειακού δικαίου , που ανοίγει τον δρόμο, όπως δήλωσε στο LAMIANOW η κα Γώγουλου Β. Νάντια , ώστε να εξισορροπείται το λειτούργημα της επιμέλειας εποικοδομητικά ανάμεσα στους γονείς με γνώμονα την ισόρροπη επαφή του με τους γονείς του και την ομαλή ανάπτυξή του σε όλα τα επίπεδα.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Συνεπιμέλεια ανηλίκου τέκνου: Απόφαση σταθμός από το εφετείο Λαμίας», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Ευαγγελία Κουτσιανούδη

Η Ευαγγελία Κουτσιανούδη γεννήθηκε το 1994 στην Αλεξανδρούπολη και τα τελευταία χρόνια ζει στη Θεσσαλονίκη. Από μικρή ηλικία λατρεύει τον αθλητισμό. Παρακολουθεί ιδιαίτερα μπάσκετ, ποδόσφαιρο, Formula 1 ενώ η μεγάλη της αδυναμία είναι το Τένις