ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ και επίδομα 534 ευρώ: Πότε θα γίνουν τελικά οι πληρωμές

Καταβάλλεται το επίδομα των 534 ευρώ από τον μηχανισμό ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ.
ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ και επίδομα 534 ευρώ: Πότε θα γίνουν τελικά οι πληρωμές

Η ώρα για να καταβληθεί το επίδομα 534 ευρώ του μηχανισμού ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ, έφτασε καθώς αύριο (4/2) αναμένεται οι εργαζόμενοι να δούνε τις πρώτες πληρωμές.

Πιο συγκεκριμένα, οι εργαζόμενοι θα καρπωθούν την αναλογία του δώρου των Χριστουγέννων καθώς και τα υπόλοιπα των πληρωμών από τον Σεπτέμβριο του 2021 έως το Νοέμβριο του ίδιου έτους.

Οι δικαιούχοι του επιδόματος αναμένεται να πληρωθούν σύμφωνα με τα στοιχεία που έχουν καταχωρηθεί στο Π.Σ. «ΕΡΓΑΝΗ», με το ποσό που θα δοθεί στους πολίτες να βαραίνει αποκλειστικά τον κρατικό προϋπολογισμό.

Όσον αφορά την αποζημίωση του ειδικού σκοπού, αναμένεται να αρχίσουν οι πληρωμές από την ερχόμενη εβδομάδα και θα αφορά τους εργαζόμενους των οποίων η σύμβαση τέθηκε σε αναστολή τον Ιανουάριο μετά την απόφαση της Κυβέρνησης να βάλει τους εργαζόμενους έναν μήνα μέσα.

Το σκηνικό αναμένεται να αλλάξει από τον Φεβρουάριο μετά την χαλάρωση ορισμένων μέτρων καθώς μέχρι πρόσφατα, σε αναστολή μπορούσαν να θέσουν το προσωπικό τους σε ποσοστό 100% τα νυχτερινά κέντρα, τα μπαρ και όλες οι επιχειρήσεις που σχετίζονται με την μουσική.

Αντίθετα τον προηγούμενο μήνα, η εστίαση, υπηρεσίες τροφοδοσίας εκδηλώσεων (catering), ξενοδοχεία, ταξιδιωτικά γραφεία και υπηρεσίες κρατήσεων, κινηματογράφοι, οργάνωση συνεδρίων και εμπορικών εκθέσεων, γυμναστήρια, αθλητική εκπαίδευση και αθλητικές δραστηριότητες, σχολές χορού, φυσική ευεξία, πάρκα αναψυχής και θεματικά πάρκα και καζίνο  μπορούσαν να θέσει το 25% των εργαζομένων σε αναστολή, με τα δεδομένα πλέον να αλλάζουν μετά τις νέες αποφάσεις της κυβέρνησης.

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ και επίδομα 534 ευρώ: Πότε θα γίνουν τελικά οι πληρωμές», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Λευτέρης Παυλίδης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.