ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σύνταγμα: Άγρια επίθεση συμμορίας ανηλίκων στο μετρό – «7χρονος έβγαλε μαχαίρι πιο μεγάλο από το μπόι του»

Επίθεση από συμμορία ανηλίκων δέχθηκαν δύο νεαροί, ηλικίας 17 και 18 ετών μέσα στο μετρό του Συντάγματος.
Σύνταγμα: Άγρια επίθεση συμμορίας ανηλίκων στο μετρό – «7χρονος έβγαλε μαχαίρι πιο μεγάλο από το μπόι του»

Σύνταγμα: Τα περιστατικά βίας αποτελούν ένα -δυστυχώς- συχνό φαινόμενο, ιδιαίτερα το τελευταίο διάστημα. Την περασμένη την Κυριακή στο μετρό δυο νεαροί δέχθηκαν επίθεση από συμμορία εφήβων που προσπάθησε να τους αρπάξει τα πορτοφόλια.

Το οξύμωρο της όλης υπόθεσης είναι ότι ανάμεσα στους υποψήφιους ληστές και ήταν ένας 7χρονος, ο οποίος κρατούσε μαχαίρι.

Μιλώντας στο Alpha ένα από τα θύματα ανέφερε πως ξαφνικά τους πλησίασε ένας ανήλικος, ο οποίος ήταν από 7 μέχρι 10 ετών και τους ζήτησε τα λεφτά και τα κινητά τους.

«Ήταν τουλάχιστον 20 άτομα. Αρχικά ήρθε ένας 7χρονος, 10 χρονών το πολύ, Ρομά. Ρωτάει από ποια περιοχή είμαστε και μας λέει βγάλτε τα όλα, κινητά, λεφτά. Εμείς αρνηθήκαμε. Από έναν 7χρονο, έγιναν άλλα 10 άτομα στην ηλικία μας, δηλαδή 15 και πάνω. Μας λένε πάλι να δώσουμε τα λεφτά μας και τα κινητά μας. Πάλι αρνηθήκαμε. Έβγαλε ο 7χρονος ένα μαχαίρι πιο μεγάλο από το μπόι του και λέει τα κινητά σας και τα λεφτά σας», ανέφερε.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Σύνταγμα: Άγρια επίθεση συμμορίας ανηλίκων στο μετρό – «7χρονος έβγαλε μαχαίρι πιο μεγάλο από το μπόι του»», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Κώστας Παπαδόπουλος

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.