ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σύνταγμα: Πως είναι το κέντρο σήμερα μετά τα επεισόδια (vid)

Το απόγευμα της Πέμπτης και παράλληλα με την πορεία κατά του νομοσχεδίου για τις διαδηλώσεις, ομάδα ατόμων κοντά στο Σύνταγμα πέταξε μολότοφ προς τους αστυνομικούς, με την αστυνομία από την πλευρά της να απαντά με χρήση χημικών. Η ένταση πήρε διαστάσεις στην περιοχή ενώ δεν έλειψαν και οι βανδαλισμοί. Μία ημέρα μετά από τα επεισόδια...
Σύνταγμα: Πως είναι το κέντρο σήμερα μετά τα επεισόδια (vid)

Το απόγευμα της Πέμπτης και παράλληλα με την πορεία κατά του νομοσχεδίου για τις διαδηλώσεις, ομάδα ατόμων κοντά στο Σύνταγμα πέταξε μολότοφ προς τους αστυνομικούς, με την αστυνομία από την πλευρά της να απαντά με χρήση χημικών.

Η ένταση πήρε διαστάσεις στην περιοχή ενώ δεν έλειψαν και οι βανδαλισμοί.

Μία ημέρα μετά από τα επεισόδια η εκπομπή Καλοκαίρι Μαζί και ο δημοσιογράφος Ν. Τσιλιμπουνιδάκης, βρέθηκαν στο Σύνταγμα και πρόβαλαν την κατάσταση που επικρατεί μετά τα επεισόδια που σημειώθηκαν μεταξύ διαδηλωτών και αστυνομικών.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Σύνταγμα: Πως είναι το κέντρο σήμερα μετά τα επεισόδια (vid)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.