ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Συνταξιούχοι: Έρχεται οικονομική ενίσχυση έως και 200 ευρώ – Ποιοι οι δικαιούχοι

Τον Δεκέμβριο η έκτακτη οικονομική ενίσχυση για τους συνταξιούχους - Ποιοι οι δικαιούχοι
Συνταξιούχοι: Έρχεται οικονομική ενίσχυση έως και 200 ευρώ – Ποιοι οι δικαιούχοι

Έκτακτη οικονομική ενίσχυση έως και 200 ευρώ αναμένεται να καρπωθούν εντός του έτους 2023 οι συνταξιούχοι σύμφωνα με όσα έχει δηλώσει ο υφυπουργός Οικονομικών και αρμόδιος για τη Δημοσιονομική Πολιτική, Θάνος Πετραλιάς.

Πιο συγκεκριμένα, το επίδομα αναμένεται να είναι ύψους 100 – 200 ευρώ και θα είναι ένα από τα μέτρα ενίσχυσης του εισοδήματος των πολιτών κάτι που εξήγγειλε ο Κυριάκος Μητσοτάκης πριν λίγες ημέρες στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης (ΔΕΘ).

Το εν λόγω μέτρο, αναμένεται να αφορά 750.000 συνταξιούχους, με συντάξεις έως 1.600€ και προσωπική διαφορά μεγαλύτερη των 10€.

Τέλος και όσον αφορά την καταβολή των χρημάτων, αυτή αναμένεται να γίνει τον Δεκέμβριο και ειδικότερα κατά την περίοδο των Χριστουγέννων.

Αναλυτικά ποιοι συνταξιούχοι θα λάβουν την οικονομική ενίσχυση

– Αφορά 750.000 συνταξιούχους

-Με συντάξεις έως 1.600€

-Προσωπική διαφορά > 10€

-Καταβολή: πριν από τα Χριστούγεννα

-Ποσό: 100€ έως 200€

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Συνταξιούχοι: Έρχεται οικονομική ενίσχυση έως και 200 ευρώ – Ποιοι οι δικαιούχοι», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Βαγγέλης Λάσκαρης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.