ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Συνταξιούχοι: Όλα τα επιδόματα και τα δώρα μέχρι τα Χριστούγεννα

Τα επιδόματα και τα δώρα που θα λάβουν οι συνταξιούχοι μέχρι τα Χριστούγεννα
Συνταξιούχοι: Όλα τα επιδόματα και τα δώρα μέχρι τα Χριστούγεννα

Αντίστροφη μέτρηση έχει ξεκινήσει για την καταβολή των επιδομάτων και των δώρων για τα Χριστούγεννα, καθώς οι συνταξιούχοι περιμένουν σύντομα να δούνε χρήματα στους λογαριασμούς τους.

Πιο συγκεκριμένα, περίπου 730.000 συνταξιούχοι της χώρας, θα λάβουν επίδομα προσωπικής διαφοράς ενώ 1,055 εκατ. συνταξιούχοι θα γίνουν αποδέκτες έκτακτης οικονομικής ενίσχυσης πριν τις γιορτές.

Μάλιστα, το πιθανότερο σύμφωνα με όσα αναφέρει η RealNews, σενάριο τη δεδομένη χρονική στιγμή, είναι η καταβολή των χρημάτων από την Ελληνική Κυβέρνηση αναμένεται να γίνει στις 20 Δεκεμβρίου.

Το επίδομα προσωπικής διαφοράς θα καταβληθεί σε συνταξιούχους που θα δουν 3% αύξηση μόνο λογιστικά στην εθνική και στην ανταποδοτική τους σύναξη και όχι στον τραπεζικό τους λογαριασμό.

Ειδικότερα, οι συνταξιούχοι των οποίων η προσωπική διαφορά υπερβαίνει τα 10 ευρώ θα λάβουν εφάπαξ επίδομα 200 ευρώ, 150 ευρώ και 100 ευρώ ανάλογα με το ύψος της σύνταξης.

Συνταξιούχοι: Όλα τα επιδόματα και τα δώρα μέχρι τα Χριστούγεννα

Έως 700 ευρώ θα πάρουν 200 ευρώ επίδομα.

Από 700,01 ως 1.100 ευρώ θα λάβουν 150 ευρώ.

Από 1.100,01 έως 1.600 ευρώ θα λάβουν 100 ευρώ.

Οι ασφαλισμένοι με συντάξιμες αποδοχές άνω των 1.600 ευρώ δεν θα λάβουν επίδομα.

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Συνταξιούχοι: Όλα τα επιδόματα και τα δώρα μέχρι τα Χριστούγεννα», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Λευτέρης Παυλίδης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.