ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Συντάξεις: Από την Τρίτη (25/4) ξεκινούν οι πληρωμές για Μάιο

Από την Τρίτη (25/4) αρχίζουν οι καταβολές των συντάξεων για τον μήνα Μάιο - Αναλυτικά πότε θα πληρώσει κάθε ταμείο.
Συντάξεις: Από την Τρίτη (25/4) ξεκινούν οι πληρωμές για Μάιο

Μέρα πληρωμής θα είναι η Τρίτη 25 Απριλίου 2023 για τους συνταξιούχους, καθώς θα καταβληθούν τα χρήματα για τις συντάξεις του μηνός Μαΐου.

Για την ακρίβεια από τις 25 μέχρι και τις 27 Απριλίου είναι προγραμματισμένο να πραγματοποιηθούν όλες οι πληρωμές για τις συντάξεις του Μάη.

Συντάξεις: Αναλυτικά οι ημερομηνίες που θα γίνει η καταβολή χρημάτων του κάθε ταμείου

  • Οι συνταξιούχοι των ΟΑΕΕ, ΟΓΑ, ΕΤΑΑ, ΝΑΤ, ΕΤΑΤ, ΕΤΑΠ-ΜΜΕ, ΔΕΗ θα πληρωθούν την Τρίτη 25 Απριλίου και η κατάθεση θα γίνει το απόγευμα Δευτέρας.
  • Οι συνταξιούχοι του ΙΚΑ, των τραπεζών, του ΟΤΕ και του Δημοσίου, εφόσον το ΑΜΚΑ τους λήγει σε 1,3,5,7,9, θα πληρωθούν την Τετάρτη 26 Απριλίου. Η κατάθεση θα γίνει το απόγευμα της Τρίτης.
  • Οι συνταξιούχοι του ΙΚΑ, των τραπεζών, του ΟΤΕ και του Δημοσίου, που το ΑΜΚΑ τους λήγει σε 0,2,4,6,8, θα πληρωθούν την Πέμπτη 27 Απριλίου, με την καταβολή να γίνεται το απόγευμα της Τετάρτης.

Δείτε παρακάτω το ρεπορτάζ του Mega Channel 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Συντάξεις: Από την Τρίτη (25/4) ξεκινούν οι πληρωμές για Μάιο», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Αλέξανδρος Κωτάκης

Είμαι ο Αλέξανδρος Κωτάκης και γεννήθηκα στην Αθήνα. Σπούδασα αθλητική δημοσιογραφία και πλέον η σχέση μου μαζί της ξεπερνά την 20ετία. Όλα αυτά τα χρόνια «κύλησαν» στο διαδίκτυο μέσα από συνεργασίες με αθλητικές ιστοσελίδες. To Sportnet.gr αποτέλεσε την αρχή για εμένα, ενώ ακολούθησαν το Sportline.gr, το easybetnet.com και βεβαίως το Goal News (Sentragoal.gr) στο οποίο παρέμεινα το συντριπτικά μεγαλύτερο διάστημα της ως τώρα πορείας μου (11.5 έτη). Τα τελευταία χρόνια βρίσκομαι στην «οικογένεια» του Sportime, με το οποίο συνεχίζω να καλύπτω το αθλητικό ρεπορτάζ, αλλά και την ειδησεογραφία της επικαιρότητας από όλους του χώρους. Επίσης αρθρογραφώ για την ομάδα του Άρη.