ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Συντάξεις Δεκεμβρίου: Πότε πληρώνονται (vid)

Τις ημερομηνίες πληρωμής για τις συντάξεις Δεκεμβρίου παρουσίασε η εκπομπή «Κοινωνία Ώρα MEGA». Οι πληρωμές για κύριες και επικουρικές ξεκινούν την Τρίτη 24 Νοεμβρίου. Συντάξεις Δεκεμβρίου: Αναλυτικά οι ημερομηνίες πληρωμής Συγκεκριμένα την Τρίτη 24 Νοεμβρίου έχουμε τις πληρωμές για τους συνταξιούχους: -ΙΚΑ, Τραπεζών, ΟΤΕ με ΑΜΚΑ σε: 1,3,5,7,9 Τετάρτη 25 Νοεμβρίου για τους συνταξιούχους: -ΙΚΑ,...
Συντάξεις Δεκεμβρίου: Πότε πληρώνονται (vid)

Τις ημερομηνίες πληρωμής για τις συντάξεις Δεκεμβρίου παρουσίασε η εκπομπή «Κοινωνία Ώρα MEGA». Οι πληρωμές για κύριες και επικουρικές ξεκινούν την Τρίτη 24 Νοεμβρίου.

Συντάξεις Δεκεμβρίου: Αναλυτικά οι ημερομηνίες πληρωμής

Συγκεκριμένα την Τρίτη 24 Νοεμβρίου έχουμε τις πληρωμές για τους συνταξιούχους:

-ΙΚΑ, Τραπεζών, ΟΤΕ με ΑΜΚΑ σε: 1,3,5,7,9

Τετάρτη 25 Νοεμβρίου για τους συνταξιούχους:

-ΙΚΑ, Τραπεζών, ΟΤΕ με ΑΜΚΑ σε: 0,2,4,6,8

Πέμπτη 26 Νοεμβρίου για τους συνταξιούχους:

-ΟΑΕΕ, ΟΓΑ,ΕΤΑΑ

Παρασκευή 27 Νοεμβρίου πληρωμές για συνταξιούχους:

-Δημοσίου, ΝΑΤ, ΕΤΑΠ – ΜΜΕ, ΔΕΗ

Σχετικά με την πληρωμή επιδομάτων ΟΠΕΚΑ:

Την Δευτέρα 30 Νοεμβρίου 2020 πληρώνονται:

-Ελάχιστο Εγγυημένο Εισόδημα

-Επίδομα παιδιού

-Επίδομα γέννησης

-Προνοιακά επιδόματα ατόμων με αναπηρία

Στην εκπομπή μίλησε εξάλλου ο εργατολόγος Κώστας Τσουκαλάς σχετικά με το πώς και πότε θα δοθεί το δώρο Χριστουγέννων και τον τρόπο υπολογισμού για τους εργαζόμενους σε αναστολή εργασίας.

Υπενθυμίζεται ότι η γενική γραμματέας του υπουργείου Εργασίας κ. Στρατινάκη, δήλωσε στην εκπομπή «Κοινωνία Ώρα ΜEGA» ότι καταβάλλεται προσπάθεια για όσους εργαζόμενους τέθηκαν σε αναστολή να λάβουν Δώρο Χριστουγέννων στον ονομαστικό τους μισθό.

Τέλος στην εκπομπή επισημάνθηκε το θέμα των προβλημάτων που αντιμετωπίζει το λιανεμπόριο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Δώρο Χριστουγέννων: Για ποιους εργαζόμενους θα είναι μικρότερο φέτος (vid)

Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Αλέξανδρος Κωτάκης

Είμαι ο Αλέξανδρος Κωτάκης και γεννήθηκα στην Αθήνα. Σπούδασα αθλητική δημοσιογραφία και πλέον η σχέση μου μαζί της ξεπερνά την 20ετία. Όλα αυτά τα χρόνια «κύλησαν» στο διαδίκτυο μέσα από συνεργασίες με αθλητικές ιστοσελίδες. To Sportnet.gr αποτέλεσε την αρχή για εμένα, ενώ ακολούθησαν το Sportline.gr, το easybetnet.com και βεβαίως το Goal News (Sentragoal.gr) στο οποίο παρέμεινα το συντριπτικά μεγαλύτερο διάστημα της ως τώρα πορείας μου (11.5 έτη). Τα τελευταία χρόνια βρίσκομαι στην «οικογένεια» του Sportime, με το οποίο συνεχίζω να καλύπτω το αθλητικό ρεπορτάζ, αλλά και την ειδησεογραφία της επικαιρότητας από όλους του χώρους. Επίσης αρθρογραφώ για την ομάδα του Άρη.