Οι συντάξεις για τον μήνα Δεκέμβριο αναμένεται να πληρωθούν σε λίγες μέρες σε όσους τις δικαιούνται στην Ελλάδα.

Οι συντάξεις Δεκεμβρίου 2021, θα καταβληθούν στους δικαιούχους τους από τον e- ΕΦΚΑ, από τις 24 ως τις 29 Νοεμβρίου.

Οι συντάξεις για τον μήνα Δεκέμβριο αναμένεται να πληρωθούν σε λίγες μέρες σε όσους τις δικαιούνται στην Ελλάδα.

Πιο συγκεκριμένα αυτό αναμένεται να γίνει τις τελευταίες μέρες του Νοεμβρίου. Από τις 24 μέχρι τις 29 Δεκεμβρίου αναμένεται να καταβληθούν οι κύριες και οι επικουρικές συντάξεις από τον e- ΕΦΚΑ.

Οι ημερομηνίες πληρωμής των συντάξεων με βάση το ταμείο στο οποίο κάποιος υπάγεται:

Tο ΙΚΑ θα θα καταβάλλει τις συντάξεις Δεκεμβρίου στους συνταξιούχους που το ΑΜΚΑ τους λήγει σε 1, 3, 5, 7, 9, την Τετάρτη 24 Νοεμβρίου 2021. Ενώ την Πέμπτη 25 Νοεμβρίου θα τις δώσει σε όσους το ΑΜΚΑ τους λήγει σε 0, 2, 4, 6, 8.

Την ίδια ώρα ο ΟΑΕΕ, και ο ΟΓΑ και το ΕΤΑΑ (μη Μισθωτών) θα τις καταβάλλουν την Παρασκευή 26 Νοεμβρίου 2021. Με τον ΝΑΤ να τις δίνει την Δευτέρα 29 Νοεμβρίου.

Το Δημόσιο και τα υπόλοιπα ταμεία του ΕΦΚΑ (Μισθωτών) επίσης θα τις καταβάλλουν την Δευτέρα 29 Νοεμβρίου.

Την ίδια ώρα οι προσωρινές συντάξεις Ενόπλων Δυνάμεων, Σωμάτων Ασφαλείας και Πυροσβεστικού Σώματος του Δεκεμβρίου 2021 θα καταβληθούν όπως στο Δημόσιο την Δευτέρα 29 Νοεμβρίου 2021.

Όσον αφορά τον ΟΠΕΚΑ θα τις δίνει την Τρίτη 30 Νοεμβρίου στους υπερήλικες ανασφάλιστους, όπως και τα σχετικά επιδόματα. Όμως επειδή η πίστωση τους ξεκινά μία μέρα νωρίτερα, οι πρώτες πληρωμές θα έχουν γίνει μέχρι το μεσημέρι της Δευτέρας 29/11.

Τέλος οι δικαιούχοι του επιδόματος παιδιού που πλέον φτάνουν τους 736.000. Στις 30 του μήνα θα πάρουν την δόση Σεπτεμβρίου, Οκτωβρίου, ενώ λίγο πριν από τα Χριστούγεννα θα εισπράξουν και την διπλή δόση Νοεμβρίου, Δεκεμβρίου.