ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Συντάξεις Ιούλιος 2022: Πότε θα γίνουν οι πληρωμές για το καλοκαίρι

Τότε θα δούνε χρήμα στους λογαριασμούς τους οι συνταξιούχοι για το καλοκαίρι
Συντάξεις Ιούλιος 2022: Πότε θα γίνουν οι πληρωμές για το καλοκαίρι

Συντάξεις Ιούλιος 2022: Με μεγάλη αγωνία αναμένουν τις εξελίξεις οι συνταξιούχοι αναφορικά με την καταβολή των συντάξεων για το καλοκαίρι με την ημερομηνία που θα γίνουν οι πληρωμές να φαίνεται πως έχει κλειδώσει.

Πιο συγκεκριμένα και σύμφωνα με τα όσα έχει αποφασίσει η Ελληνική Κυβέρνηση, από την Δευτέρα 27 Ιουνίου αναμένεται σταδιακά να ξεκινήσουν οι πληρωμές των συνταξιούχων.

Συντάξεις Ιούλιος 2022: Από την ερχόμενη εβδομάδα οι πληρωμές

Την Δευτέρα 27 Ιουνίου αναμένεται να πληρωθούν οι συνταξιούχοι που ήταν ασφαλισμένοι στον ΟΑΕΕ, ΟΓΑ, ΕΤΑΑ, ΝΑΤ, ΕΤΑΠ, ΜΜΕ και την ΔΕΗ.

Την επόμενη ημέρα, Τρίτη 28 Ιουνίου αναμένεται να πληρωθούν οι συνταξιούχοι που ήταν ασφαλισμένοι σε ΙΚΑ, Τράπεζες, ΟΤΕ, Δημόσιο και ΗΣΑΠ που το ΑΜΚΑ τους λήγει 1,3,5,7 και 9.

Αντίστοιχα, την Τετάρτη 29 Ιουνίου θα δούνε χρήματα στους λογαριασμούς τους οι συνταξιούχοι σε ΙΚΑ, Τράπεζες, ΟΤΕ, Δημόσιο και ΗΣΑΠ που το ΑΜΚΑ τους λήγει σε 0,2,4,6 και 8.

Έτσι, από την ερχόμενη εβδομάδα αναμένεται οι συνταξιούχοι να πάρουν μια μεγάλη οικονομική ανάσα μέσω των συντάξεων του Ιουλίου καθώς η ακρίβεια και το ιστορικό ρεκόρ 29 ετών στον πληθωρισμό οδηγεί τους Έλληνες πολίτες σε τέλμα.




Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Συντάξεις Ιούλιος 2022: Πότε θα γίνουν οι πληρωμές για το καλοκαίρι», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Λευτέρης Παυλίδης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.