ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Συντάξεις Μαρτίου: Οι ημερομηνίες πληρωμής

Συντάξεις Μαρτίου: Αυτές είναι οι ημερομηνίες όπου οι δικαιούχοι συνταξιούχοι θα δουν χρήματα στους λογαριασμούς τους. Συντάξεις Μαρτίου: Από τα τέλη Φεβρουαρίου και ειδικότερα από τις 23 του μήνα αναμένεται να καταβληθούν τα πρώτα χρήματα. Από τις 23 Φεβρουαρίου θα αρχίσουν να βλέπουν οι πρώτοι συνταξιούχοι λεφτά στους λογαριασμούς τους, που θα αντιστοιχούν στην καταβολή...
Συντάξεις Μαρτίου: Οι ημερομηνίες πληρωμής

Συντάξεις Μαρτίου: Αυτές είναι οι ημερομηνίες όπου οι δικαιούχοι συνταξιούχοι θα δουν χρήματα στους λογαριασμούς τους.

Συντάξεις Μαρτίου: Από τα τέλη Φεβρουαρίου και ειδικότερα από τις 23 του μήνα αναμένεται να καταβληθούν τα πρώτα χρήματα.

Από τις 23 Φεβρουαρίου θα αρχίσουν να βλέπουν οι πρώτοι συνταξιούχοι λεφτά στους λογαριασμούς τους, που θα αντιστοιχούν στην καταβολή σύνταξης του μηνός Μαρτίου.

Στο πλαίσιο της εφαρμογής του μέτρου της ταυτόχρονης πληρωμής των κύριων και επικουρικών συντάξεων οι συνταξιούχοι θα πληρωθούν σε δύο φάσεις (ανάλογα με το ΑΜΚΑ τους). Μέχρι τις 26 του μήνα όλοι οι δικαιούχοι συνταξιούχοι θα έχουν λάβει τις κύριες και τις επικουρικές συντάξεις.

Στο πλαίσιο της εφαρμογής του μέτρου της ταυτόχρονης καταβολής των κύριων και επικουρικών συντάξεων το Διοικητικό Συμβούλιο του e-ΕΦΚΑ αποφάσισε στη συνεδρίαση της 4ης Φεβρουαρίου 2021 το ακόλουθο πρόγραμμα πληρωμής των κύριων και επικουρικών συντάξεων:

Kύριες και επικουρικές συντάξεις:

Στις 23 Φεβρουαρίου 2021, ημέρα Tρίτη θα καταβληθούν οι κύριες και επικουρικές συντάξεις των μισθωτών (δηλαδή των συνταξιούχων που προέρχονται από το τ. ΙΚΑ-ΕΤΑΜ, τις Τράπεζες και τον ΟΤΕ) που το ΑΜΚΑ τους λήγει σε 1, 3, 5, 7, 9.

Στις 24 Φεβρουαρίου 2021, ημέρα Τετάρτη θα καταβληθούν οι κύριες και επικουρικές συντάξεις των μισθωτών (δηλαδή των συνταξιούχων που προέρχονται από το τ. ΙΚΑ-ΕΤΑΜ, τις Τράπεζες και τον ΟΤΕ) που το ΑΜΚΑ τους λήγει σε 0, 2, 4, 6, 8.

Στις 25 Φεβρουαρίου 2021, ημέρα Πέμπτη θα καταβληθούν οι κύριες και επικουρικές συντάξεις των μη-μισθωτών (δηλαδή των συνταξιούχων που προέρχονται από τους τέως φορείς ΟΑΕΕ, ΟΓΑ και ΕΤΑΑ).

Στις 26 Φεβρουαρίου 2021, ημέρα Παρασκευή θα καταβληθούν κύριες και επικουρικές συντάξεις του Δημοσίου, του τ.ΝΑΤ, τ.ΕΤΑΤ, τ.ΕΤΑΠ-ΜΜΕ και ΔΕΗ.

Πηγή: Protothema.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κορονοϊός – Αττική: Οι περιοχές που προβληματίζουν

Κορονοϊός: Γενικευμένο και σκληρό Lockdown σε όλη τη χώρα! Ο κύβος ερρίφθη!

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Συντάξεις Μαρτίου: Οι ημερομηνίες πληρωμής», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.