ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Συντάξεις Νοεμβρίου 2022: Η 28η Οκτωβρίου αλλάζει τα δεδομένα – Πότε αρχίζουν οι πληρωμές

Το πρόγραμμα πληρωμής των κύριων και των επικουρικών συντάξεων μηνός Νοεμβρίου 2022 σύμφωνα με το e-ΕΦΚΑ.
Συντάξεις Νοεμβρίου 2022: Η 28η Οκτωβρίου αλλάζει τα δεδομένα – Πότε αρχίζουν οι πληρωμές

Συντάξεις Νοεμβρίου 2022: Την ώρα που η κυβερνητική κοροϊδία στην ακρίβεια δεν έχει τέλος, οι Έλληνες πολίτες και ειδικά οι συνταξιούχοι καλούνται να ανταπεξέλθουν στο δύσκολο χειμώνα που είναι μπροστά.

Με την Ελλάδα λοιπόν να αφήνεται βορά στο «θηρίο» του πληθωρισμού, πολλοί είναι εκείνοι που μετρούν πλέον μέχρι και το τελευταίο ευρώ, περιμένοντας πως και πως τις πληρωμές για τις συντάξεις τους.

Μέσα από το Sportime είχατε διαβάσει για τον πραγματικό χαμό με 500 χιλιάδες συντάξεις του ΕΦΚΑ, που είχε ως αποτέλεσμα οι καταγγελίες να πέφτουν… βροχή.

Από ‘κει και πέρα, η αργία της 28ης Οκτωβρίου που «πέφτει» την ερχόμενη Παρασκευή επηρεάζει το πρόγραμμα πληρωμής των κύριων και των επικουρικών συντάξεων του Νοεμβρίου.

Συντάξεις Νοεμβρίου 2022: Πότε θα γίνουν οι πληρωμές

Στο πλαίσιο της εφαρμογής του μέτρου της ταυτόχρονης καταβολής των κύριων και των επικουρικών συντάξεων, το πρόγραμμα πληρωμής διαμορφώνεται ως εξής:

  • Την Τρίτη 25 Οκτωβρίου 2022 θα καταβληθούν οι κύριες και οι επικουρικές συντάξεις των συνταξιούχων που προέρχονται από τους τέως φορείς: ΟΑΕΕ, ΟΓΑ, ΝΑΤ, ΕΤΑΑ, ΕΤΑΤ, ΕΤΑΠ-ΜΜΕ και ΔΕΗ.
  • Την Τετάρτη 26 Οκτωβρίου 2022 θα καταβληθούν οι κύριες και οι επικουρικές συντάξεις των συνταξιούχων που προέρχονται από τους τέως φορείς: ΙΚΑ-ΕΤΑΜ, τράπεζες, εντασσόμενα (ΤΣΕΑΠΓΣΟ,ΤΣΠ-ΗΣΑΠ), ΟΤΕ και Δημόσιο, που ο ΑΜΚΑ τους τελειώνει σε 1, 3, 5, 7, 9.
  • Την Πέμπτη 27 Οκτωβρίου 2022 θα καταβληθούν οι κύριες και οι επικουρικές συντάξεις των συνταξιούχων που προέρχονται από τους τέως φορείς: ΙΚΑ-ΕΤΑΜ, τράπεζες, εντασσόμενα (ΤΣΕΑΠΓΣΟ,ΤΣΠ-ΗΣΑΠ), ΟΤΕ και Δημόσιο, που ο ΑΜΚΑ τους τελειώνει σε 0, 2, 4, 6, 8.

Να σημειωθεί ότι τα ποσά πιστώνονται στους λογαριασμούς των συνταξιούχων, το απόγευμα της προηγούμενης εργάσιμης ημέρας.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Συντάξεις Νοεμβρίου 2022: Η 28η Οκτωβρίου αλλάζει τα δεδομένα – Πότε αρχίζουν οι πληρωμές», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Βαγγέλης Λάσκαρης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.