ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Συντάξεις Νοεμβρίου: Αυτές είναι οι ημερομηνίες πληρωμής – Πότε πληρώνονται για κάθε ταμείο

Οι ημερομηνίες κλειδιά για όλους τους συνταξιούχους. Τότε θα δουν τις συντάξεις Νοεμβρίου στους λογαριασμούς τους.
Συντάξεις Νοεμβρίου: Αυτές είναι οι ημερομηνίες πληρωμής – Πότε πληρώνονται για κάθε ταμείο

Οι συντάξεις Νοεμβρίου αναμένεται να καταβληθούν από το ΙΚΑ από τις 22 Οκτωβρίου και έπειτα σε δύο φάσεις με βάσει το ΑΜΚΑ.

Ειδικότερα, την Παρασκευή 22/10 θα λάβουν τις συντάξεις τους οι συνταξιούχοι, που το ΑΜΚΑ τους λήγει σε 1, 3, 5, 7, 9 ενώ τη Δευτέρα 25/10 θα δουν τις συντάξεις στους λογαριασμούς τους οι συνταξιούχοι, των οποίων το ΑΜΚΑ λήγει σε 0, 2, 4, 6, 8.

Σε ό,τι αφορά τα υπόλοιπα Ταμεία οι συντάξεις θα καταβληθούν ως εξής. Ο ΟΑΕΕ θα πληρώσει τις συντάξεις την Τρίτη 26/10 όπως ο ΟΓΑ και το ΕΤΑΑ (μη Μισθωτών).

Το Δημόσιο πρόκειται να καταβάλλει τα χρήματα στους συνταξιούχους την Τετάρτη 27/10, μέρα, που θα καταβάλουν τις αντίστοιχες συντάξεις τους το ΝΑΤ, το ΚΕΑΝ, τα υπόλοιπα Ταμεία του ΕΦΚΑ (Μισθωτών), το ΕΤΑΠΜΜΕ, το ΕΤΑΤ ενώ την ίδια μέρα θα καταβληθούν και οι προσωρινές συντάξεις Ενόπλων Δυνάμεων, Σωμάτων Ασφαλείας και Πυροσβεστικού Σώματος.

Οι συντάξεις των Ανασφάλιστων Υπερηλίκων θα καταβληθούν από τον ΟΠΕΚΑ την Παρασκευή 29/10

Επίσης, το Υπουργείο Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων μαζί με τη Διοίκηση του e-ΕΦΚΑ πήρε την απόφαση να πληρώσεις τις κύριες και επικουρικές συντάξεις την ίδια ημερομηνία σε μόνιμη βάση.

Επομένως, οι επικουρικές συντάξεις για τον Νοέμβριο θα καταβληθούν παράλληλα με τις κύριες συντάξεις.

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Συντάξεις Νοεμβρίου: Αυτές είναι οι ημερομηνίες πληρωμής – Πότε πληρώνονται για κάθε ταμείο», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Λευτέρης Παυλίδης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.