ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Συντάξεις Οκτωβρίου 2020: Οι ημερομηνίες πληρωμής

Τις ημερομηνίες καταβολής για τις συντάξεις Οκτωβρίου 2020 γνωστοποίησε το διοικητικό συμβούλιο του Ηλεκτρονικού ΕΦΚΑ
Συντάξεις Οκτωβρίου 2020: Οι ημερομηνίες πληρωμής

Τις ημερομηνίες καταβολής για τις συντάξεις Οκτωβρίου 2020 γνωστοποίησε το διοικητικό συμβούλιο του Ηλεκτρονικού Εθνικού Φορέα Κοινωνικής Ασφάλισης (e-ΕΦΚΑ), την Πέμπτη (17.09.2020).

Όπως ανακοινώθηκε από τον e-ΕΦΚΑ για τις συντάξεις Οκτωβρίου 2020, στις 23 Σεπτεμβρίου, ημέρα Τετάρτη, θα καταβληθούν οι κύριες και επικουρικές συντάξεις των μισθωτών, (δηλαδή των συνταξιούχων που προέρχονται από το τ. ΙΚΑ – ΕΤΑΜ, τις τράπεζες και τον ΟΤΕ) που ο ΑΜΚΑ τους λήγει σε 1, 3, 5, 7, 9.

Στις 25 Σεπτεμβρίου 2020, ημέρα Παρασκευή, θα καταβληθούν οι κύριες και επικουρικές συντάξεις των μισθωτών, (δηλαδή των συνταξιούχων που προέρχονται από το τ. ΙΚΑ – ΕΤΑΜ, τις τράπεζες και τον ΟΤΕ) που ο ΑΜΚΑ τους λήγει σε 0, 2, 4, 6, 8.

Στις 28 Σεπτεμβρίου 2020, ημέρα Δευτέρα, θα καταβληθούν οι κύριες και επικουρικές συντάξεις των μη μισθωτών, (δηλαδή των συνταξιούχων που προέρχονται από τους τέως φορείς ΟΑΕΕ, ΟΓΑ και ΕΤΑΑ).

Στις 29 Σεπτεμβρίου 2020, ημέρα Τρίτη, θα καταβληθούν οι κύριες και επικουρικές συντάξεις του Δημοσίου, του τ. ΝΑΤ, τ. ΕΤΑΤ, τ. ΕΤΑΠ-ΜΜΕ και ΔΕΗ.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Sportime Kids Magazine! To 8ο τεύχος έφτασε στα περίπτερα με σούπερ δώρο φιγούρα Bakugan!

Όλες οι ειδήσεις σήμερα από το Sportime

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Συντάξεις Οκτωβρίου 2020: Οι ημερομηνίες πληρωμής», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Κώστας Λάππας

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.