×

Τελευταία Νέα

Στίβος ΝΕΟ

Sportime BET

Media

Live Games•LIVE

ΠαραFootball

Editorial

Στοίχημα

Βαθμολογίες

Συντάξεις Οκτωβρίου 2020: Τότε θα γίνει η καταβολή σε κύριες και επικουρικές


Κώστας Παπαδόπουλος

Συντάξεις Οκτωβρίου 2020: Τότε θα γίνει η καταβολή σε κύριες και επικουρικές


Αναλυτικά πότε πηγαίνουν Ταμείο οι συνταξιούχοι – Ολες οι ημερομηνίες πληρωμής για τις συντάξεις.

Από την Τετάρτη, 23 Σεπτεμβρίου, θα ξεκινήσουν να πληρώνονται οι συντάξεις Οκτωβρίου 2020 από τον ΕΦΚΑ ενώ οι πληρωμές των συνταξιούχων – δικαιούχων θα ολοκληρωθούν στις 29 του ίδιου μήνα.

«Έπειτα από συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου του e-ΕΦΚΑ στις 17 Σεπτεμβρίου αποφασίστηκε το ακόλουθο πρόγραμμα προπληρωμής για τις κύριες και τις επικουρικές συντάξεις.

ΙΚΑ – ΕΤΑΜ:

Στις 23 Σεπτεμβρίου 2020, ημέρα Τετάρτη θα καταβληθούν οι κύριες και επικουρικές συντάξεις των μισθωτών (δηλαδή των συνταξιούχων που προέρχονται από το τ. ΙΚΑ-ΕΤΑΜ, τις Τράπεζες και τον ΟΤΕ) που  το ΑΜΚΑ τους λήγει σε 1, 3, 5, 7, 9.

Στις 25 Σεπτεμβρίου 2020, ημέρα Παρασκευή θα καταβληθούν οι κύριες και επικουρικές συντάξεις των μισθωτών (δηλαδή των συνταξιούχων που προέρχονται από το τ. ΙΚΑ-ΕΤΑΜ, τις Τράπεζες και τον ΟΤΕ)  που το ΑΜΚΑ τους λήγει σε 0, 2, 4, 6, 8.

ΟΑΕΕ – ΟΓΑ – ΕΤΑΑ:

Στις 28 Σεπτεμβρίου 2020, ημέρα Δευτέρα θα καταβληθούν οι κύριες και επικουρικές  συντάξεις των μη-μισθωτών (δηλαδή των συνταξιούχων που προέρχονται από τους τέως φορείς ΟΑΕΕ, ΟΓΑ και ΕΤΑΑ).

Δημόσιο – ΝΑΤ – ΕΤΑΤ – ΕΤΑΠ-ΜΜΕ – ΔΕΗ: Στις  29 Σεπτεμβρίου 2020, ημέρα Τρίτη θα καταβληθούν κύριες και επικουρικές συντάξεις του Δημοσίου, του τ.ΝΑΤ, τ.ΕΤΑΤ, τ.ΕΤΑΠ-ΜΜΕ και ΔΕΗ».

Όλες οι ειδήσεις σήμερα από το Sportime

ΑΚΟΜΑ… ΨΑΧΝΕΣΑΙ; ΒΡΕΣ ΤΗ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΣΟΥ ΕΔΩ