ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Συντάξεις Οκτωβρίου: Τι αλλάζει στην πληρωμή τους – Πότε θα δουν χρήματα οι συνταξιούχοι!

Σημαντικές αλλαγές στις συντάξεις του Οκτωβρίου - Πότε θα γίνουν οι πληρωμές
Συντάξεις Οκτωβρίου: Τι αλλάζει στην πληρωμή τους – Πότε θα δουν χρήματα οι συνταξιούχοι!

Μετά τις  συντάξεις του Σεπτεμβρίου, το ενδιαφέρον των συνταξιούχων στρέφεται στις συντάξεις Οκτωβρίου, που όμως θα φέρουν και ορισμένες αλλαγές αναφορικά με την πληρωμή τους.

Πιο συγκεκριμένα και σύμφωνα με όσα έχει γνωστοποιήσει η διοίκηση του e-ΕΦΚΑ οι ημερομηνίες πληρωμής διαμορφώνονται διαφορετικά εξαιτίας της έλλειψης του covid 19.

Κάπως έτσι, η πληρωμή των μηνιαίων συντάξεων του φορέα θα γίνεται σε τρεις αντί δύο ημέρες αρχής γενομένης από τον επόμενο μήνα του 2023.

Συντάξεις Οκτωβρίου: Τι αλλάζει στην πληρωμή τους – Πότε θα δουν χρήματα οι συνταξιούχοι

– Οι πληρωμές των κύριων και των επικουρικών συντάξεων του e-ΕΦΚΑ μηνός Οκτωβρίου 2023 θα διενεργηθούν για μεν τους μη μισθωτούς στις 26/09/2023, ημέρα Τρίτη, για δε τους μισθωτούς στις 28/09/2023, ημέρα Πέμπτη.

– Οι πληρωμές των κύριων και των επικουρικών συντάξεων του e-ΕΦΚΑ μηνός Νοεμβρίου 2023 θα διενεργηθούν για μεν τους μη μισθωτούς στις 26/10/2023, ημέρα Πέμπτη, για δε τους μισθωτούς στις 30/10/2023, ημέρα Δευτέρα.

– Οι πληρωμές των κύριων και των επικουρικών συντάξεων του e-ΕΦΚΑ μηνός Δεκεμβρίου 2023 θα διενεργηθούν για μεν τους μη μισθωτούς στις 27/11/2023, ημέρα Δευτέρα, για δε τους μισθωτούς στις 29/11/2023, ημέρα Τετάρτη.

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Συντάξεις Οκτωβρίου: Τι αλλάζει στην πληρωμή τους – Πότε θα δουν χρήματα οι συνταξιούχοι!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Λευτέρης Παυλίδης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.